بستن فهرست

ColorUp ؛ لامپ هوشمندی که همرنگ محیط می شود !

تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۳

یادمه یه دوره ای که با قطعات الکترونیکی زیاد سر و کله می زدم ته آرمانم این بود که یه LED هفت رنگ رو توی یه مدار الکترونیکی بذارم و واسه خودش همینجوری رنگ عوض کنه ! اون زمان خب خیلی خبری از مایکروپروسسور و آی سی های هوشمند نبود ، صحبت ماله ۱۴ سال پیشه ! توی این مدت یعنی از ۱۴ سال پیش تا الان ، علم کامپیوتر و الکترونیک جوری تغییر کرده که آدم احساس خودکم بینی مزمن می کنه 😀 . یعنی هرچی به خودت میگی ” نه دیگه از فردا فلان چیزو شروع می کنم به یادگیری ” فردا یه تکنولوژی یا پلتفرم جدید معرفی میشه کلا هرچی آرزو از یادگیری اون قبلیه داشتی می سوزه و دودشم میره تو چشمت !

حتما اون ویدئوی معروف آفتاب پرست رو دیدید که یه آدم خدانشناس اذیتش می کنه ، اگه ندیدید اول ویدئوی زیر رو ببینید .



حالا یه شرکت به نام   PEGA Design & Engineering با الهام گیری از همین ویدئو لامپی به نام ColorUp رو طراحی کرده که رنگ خودش رو با توجه به محیط اطرافش تغییر میده .

لامپ ColorUp به رنگ آبی

لامپ ColorUp به رنگ آبی

ColorUp چگونه کار می کند ؟

درون ColorUp پر از لامپ LED هست که قابلیت ایجاد رنگ های مختلف رو دارن ، یه پردازنده مرکزی داره ، یه لامپ LED سفید ( مثل فلش دوربین ) و یه دوربین در انتهای خودش . وقتی لامپ ColorUp رو روی یه شی رنگی قرار بدید و پلاستیکش رو فشار بدید همرنگ همون شی میشه . اساس کار اینجوریه : وقتی پلاستیک یا حبابش رو فشار میدید ، اون LED سفیده که ته پایه لامپ هست روشن میشه و فضا رو برای دوربین شفاف میکنه ، اون دوربین هم رنگ رو تشخیص میده و به پردازنده مرکزی میفرسته ، پردازنده هم رنگ لامپ های LED رو تنظیم می کنه .

ویدئوی زیر رو ببینید خیلی جالبه !

 


 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • لامپ LED آبی چیست و چرا برنده جایزه نوبل شد؟دیروز مراسم اهدای جایزه نوبل به افراد مختلف بود ، جایزه نوبل به شخصی تعلق میگیره که بیشترین نفع رو به جامعه بشریت برسونه و جایزه نوبل فیزیک هم به ۳ مخترع ژاپنی به نام های «ایسامو آکاساکی»، «هیروشی آمانو» از دانشگاه ناگویا در ژاپن و «شوجی ناکامورا» از دانشگاه کالیفرنیا در…
  • چرا حشرات جذب نور می شوند و دورش می چرخند ؟یکی از سوالاتی که از بچگی تو ذهن من بود اینه که چرا حشرات دور نور لامپ جمع میشن و همش دورش می گردن ؟ بعد از تحقیق در مورد این مسئله ، گفتم یه دفعه پستش کنم تا شما دوستان عزیز هم در جریان باشید . تئوری جفت گیری…
  • لامپ صوتیلامپی همانند تمام لامپها دارای سرپیچ معمولی که از سقف آویزان می شود و انرژی خود را از برق شهر تامین می کند با این تفاوت که این تنها یک لامپ نیست بلکه یک اسپیکر هم می باشد . این لامپ همراه خود یک فرستنده و یک ریموت کنترل دارد…
  • لامپی که با رنگ محیط خود همرنگ می شودتکنولوژی در حوزه تولید اسباب بازی هم وارد شده و اگر همین الان نگاهی به اسباب بازی های خردسالان بیندازید به طور کامل تفاوت را احساس می کنید . هرچند امروزه دیگر بچه ها کمتر از اسباب بازی ( به معنایی که 10  15 سال پیش بود ) برای سرگرم…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

2 دیدگاه

  • برهان 19 مهر 1393

    بسیار عالی بود.
    خیلی چیزا یاد گرفتم.
    مثل همیشه ۲۰

  • رضا نوروزی 19 مهر 1393

    عجب لامپ باحالیه هر رنگی ادم بخواد می تونه در لحظه ایجاد کنه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا