علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
فیس بوک کارمندانش را وادار به استفاده از گوشی های اندرویدی کرد
تاریخ انتشار : ۰۴ شهریور ۱۳۹۱
اشتباه فکر نکنید نه گوگل فیس بوک رو خریده و نه فیس بوک گوگل رو .
فیس بوک و اندروید دو پدیده جالب و منحصر به فرد در زمینه تکنولوژی این قرن بودند و هر دوی اینها به قدری در دنیا سر و صدا کردند که بخش قابل توجهی از اخبار تکنولوژی به همین دو پدیده منحصر می شه . حالا در جدیدترین اخبار و گزارشات ، فیس بوک کارمندانش رو مجبور به استفاده از گوشی های با سیستم عامل اندروید کرده . دلیل این کار اینه که کارمندان این شرکت به طور مداوم با اپلیکیشن فیس بوک که برای اندروید نوشته شده کار کنند و عیب و ایرادهای آن را یادداشت کنند و اگر ایده خلاقانه ای به ذهنشون می رسه ارائه بدهند .
در اینجا از 2 جنبه میتونیم به این مسئله نگاه کنیم : 1 اینکه به احتمال زیاد اپلیکیشن فیس بوک برای سیستم عامل iOS بدون نقص و برای اندروید ناقص طراحی شده و 2 اینکه ببینید چقدر گوشی یا دستگاه اندرویدی در دنیا وجود داره که فیس بوک منحصرا برای این سیستم عامل کارمندانش رو مجبور به عیب یابی کرده . در هر صورت این جوری به مسادل نگاه می کنند که میشن فیس بوک !
اندروید چیست ؟
اندروید یک سیستم عامل مبتنی بر لینوکس است که در ابتدا برای وسایل الکترونیکی قابل حمل مثل گوشی و تبلت طراحی شد . در حال حاضر گزارش های ضد و نقیضی در مورد سیستم عامل اندروید برای کامپیوتر های شخصی نیز به گوش می رسد . این سیستم عامل در ابتدا توسط شرکت اندروید طراحی شده بود که گوگل اول روی آن سرمایه گذاری کرد و نهایتا این شرکت را در سال ۲۰۰۵ خرید .
پروژه اندروید در سال ۲۰۰۷ به موازات معرفی اتحادیه گوشی های اپن سورس از طرف گوگل ، به طور جدی پیگیری شد . این اتحادیه شامل شرکت های نرم افزاری ، سخت افزاری و ارتباطی مثل ال جی ، سامسونگ ، موتورولا ، اچ تی سی ، انویدیا … و البته گوگل بود . اولین نسخه اندروید در اکتبر سال ۲۰۰۸ منتشر شد . در سال ۲۰۱۲ ، ۵۰۰ میلیون گوشی اندرویدی در دنیا فعال بوده و هست . تقریبا به جز شرکت اپل ، گرایش مابقی شرکت ها به استفاده از اندروید کاملا مشهود است .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
بدون دیدگاه