بستن فهرست

شارژ خودروی برقی به صورت بی سیم

تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۲

شارژ بی سیم خودروی برقی ایده همچین جدیدی نیست اما متدهایی که برای پیاده سازی این ایده هر از چند گاهی مطرح میشه باید جدید باشه تا خبر ساز بشه .

همونطور که می دونید و خب شاید هم ندونید خودروی برقی احتیاج به شارژ داره . شما با هر بار شارژ خودروی برقی می تونید تا مسافتی مشخص سفر کنید و بعد از اون باید خودرو تون رو به برق وصل کنید . واسه اینکه این خودروهای برقی بتونن بدون استرس به مسیر خودشون ادامه بدن ، ایستگاه های شارژ خودروی برقی دقیقا مثل پمپ بنزین یا پمپ گاز در نقاط مختلف تعبیه می کنن . اما اتلاف زمان و برق و انتظار در صف و همه مصیبت هایی که در پمپ بنزین یقتون رو میگیره در ایستگاه های شارژ خودروی برقی هم وجود داره . پس بهتره که سیستم شارژ بی سیم خودروی برقی راه بیفته ! واقعا چی میگن این خارجیا ؟!

 

شارژ خودروی برقی با سیم

شارژ خودروی برقی با سیم

ایده و عملکرد شارژ خودروی برقی به صورت بی سیم

وصل کردن موبایل به شارژر و انتظار برای شارژ مجدد انقدر حوصله مارو سر می بره که به فکر ابتکارات عجیب و غریب و البته انقلاب برانگیز در دنیای تکنولوژی باشیم . قطعا شارژ خودروی برقی با سیم ، شما رو محدود به زمان و مکان می کنه . باید مدتی رو منتظر بمونید تا خودروی برقی شما شارژ بشه ضمن اینکه نمی تونید به مسیر خودتون هم ادامه بدید . ایده شارژ بی سیم خودروی برقی از همین مشکلات ناشی شده .

یه ایده این بود که زیر خیابونها و جاده ها سکه های الکترونیکی کار بزارن تا وقتی خودروی برقی عبور میکنه خود به خود انتقال توان صورت بگیره . شاید ایده خوبی باشه اما هم هزینه زیادی در بر داره و هم اینکه کی میخواد این همه مسیر رو بکنه و این سکه های الکترونیکی رو جاساز کنه ؟ پس این ایده مردود !

یه ایده دیگه این بود که از سیم پیچ های فرستنده و گیرنده استفاده کنن . به این شکل که سیم پیچ های کوچک ( گیرنده ) در خودرو جاساز و یک یا چند سیم پیچ برزگ با برد زیاد ( فرستنده ) در کنار یا زیر جاده ها تعبیه بشه که بعدا دیدن هزینه بسیار زیادی داره و مشکلات سلامتی بوجود میاره . پس این ایده هم رد شد .

اما حالا دانشمندان ایده سیم پیچ رو اصلاح کردن . یعنی از سیم پیچ های هم اندازه استفاده میکنن . هم در گیرنده و هم در فرستنده . با این تفاوت که سیم پیچ فرستنده در ایستگاه بر اساس راکتانس منعکس شده از سیم پیچ گیرنده می تونه میدان تحت شعاع خودش رو گسترش بده و کنترل کنه . با این کار تلفات توان به شدت کم میشه و اثرات مخرب میدان های مغناطیسی هم کم میشه . به عبارت دیگه وقتی خودروی برقی به یکی از این ایستگاه ها برسه ، سیستم فرستنده متوجه میشه و توان خروجی خودش رو تا 400 درصد بیشتر میکنه و وقتی ماشین از اون محل دور میشه ، فرستنده امواج خودش رو کم میکنه تا برای سلامتی افراد خطرساز نشه و توان الکتریکی کمتری هم تلف شه .

 

ایده شارژ خودروی برقی به صورت بی سیم

ایده شارژ خودروی برقی به صورت بی سیم

حالا باید ببینیم این ایده ها کی به مرحله عمل و تصویب مراکز معتبر علمی و مراجع تایید کننده می رسه .

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • طراحی لاستیک های هوشمند و سازگار با آب و هوا    موقع خرید لاستیک حتما به مارکی که می خرید توجه می کنید و قبلش با چند نفر مشورت می کنید که چه مارکی خوبه . به وضعیت باد و مصرف بنزین هم فکر می کنید اما هرگز نمی تونید لاستیکی رو بخرید که در هر درجه حرارت و…
  • طراحی اتومبیل CUBIE برای زندگی در خیابان  خیلی جالبه . همه دنیا پذیرفتن که دیگه هیچ کاری در قبال کاهش ترافیک و ازدحام ماشین نمیشه کرد . از این رو همه در تلاش هستند تا خودشون رو با شرایط زجر آوری که تولید خود بشر هست وفق بدند . یعنی به جای اینکه ارگان ها و…
  • F3 Plus ؛ ماشین چینی کنترلی در ابعاد واقعی    BYD Technologies یک شرکت چینی است که اتومبیل  تولید می کنه و به تازگی ماشینی رو با نام F3 Plus طراحی و در نمایشگاه بین المللی Beijing  سال 2012 معرفی کرده که ویژگی منحصر به فردی داره . به گفته این شرکت این اولین ماشینی است که این…
  • Hiriko ؛ ماشین الکتریکی تاشو اسپانیایی  هر وقت صحبت از صنعت اتومبیل به وسط میاد کشورهای آلمان ، ایتالیا ، آمریکا و ژاپن در صدر جدول سازندگان خودروهای برتر دنیا یاد می شوند . اما در این بین کشورهای دیگر به دلیل کمبود جا ، ترافیک و دیگر معضلات اقلیمی و اجتماعی و کلا بسته…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

3 دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا