بستن فهرست

شارژر خورشیدی برای گجتهای شما

تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۸۹

یادمه 7  8 سال پیش با رفقا قرار گذاشتیم بریم کوه ( دار آباد ) . اون موقع تازه از این گوشی گوشکوبیا در اومده بود و گوشی کلی ابهت داشت و تو اتوبوس تا صدای گوشی می اومد همه گردنا 367 درجه می چرخید تا ببینه کیه که داره با گوشی حرف می زنه . عجب دنیای کوچیکیه ، کسی اون موقع نمی دونست که 7  8 سال بعد ( یعنی الان ) گوشی مثل نقل و نبات می شه. سرتونو درد نیارم همه اینارو گفتم که بگم خلاصه ما گوشی نداشتیم و خیلی عاشق موزیک بودیم . من یه ضبط داشتم که باتری می خورد اونم 4 تا از این 1/5 ولتی بزرگا. یادمه باتری ضبط تو 1 ساعت اول خالی شد و ضد حال خوردیم. اما الان دیگه فقط کافیه جایی که میری ، خورشید خانم بخشنده هم باشه . با این وسیله که در تصویر می بینید می تونید گجتهای خود من جمله موبایل را شارژ کنید ( از طریق usb ) .

شارژر خورشیدی

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • انرژی باتری را اندازه بگیرید  یادم میاد قدیمی ها برای اینکه باتری ساعت دیواریشون رو بتونند دوباره شارژ کنند چند تا کار خلاقانه انجام می دادند . یا باتری رو گاز می گرفتند ، یا اونها رو با ضرب و شتم بدرقه می کردند ( ضربه به باتری موجب حرکت مولکولها می شود )…
  • کوچکترین باتری دنیا ساخته شد !  گوشی های موبایلی که امروزه در دست ماست بزرگتر از گوشی های 3  4 سال قبل هستند . دلیل این امر افزودن ویژگی " هوشمند " به موبایل ها بود . در واقع سیر تکامل فیزیکی گوشی های موبایل به این شکل بود که گوشی ها بزرگ و پهن…
  • تست باتری قلمی با یک روش سادهیه دوره ای یادمه باتری ساعت دیواری که تموم میشد ، یه سری باتری رو گاز می گرفتن ، یه سری هم باتری رو مینداختن تو اب جوش به امید اینکه بازم شارژ بگیره . حالا خوبه اون دوره انقدر گرونی نبود وگرنه معلوم نبود مردم واسه شارژ مجدد باتری…
  • باتری های فنری دو بار مصرف  خب هرچه جلوتر می رویم انگیزه بشر برای افزایش عمر خود که هیچ برای افزایش عمر باتری نیز بیشتر می شود . قبلا در علم فردا انواع و اقسام باتری ها با ایده های مختلف رو معرفی کردیم . روش های افزایش عمر باتری تبلت ipad  رو گفتیم .…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

2 دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا