علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
سهم سیستم عامل اندروید در بازار آمریکا 52 درصد شد
تاریخ انتشار : ۱۵ شهریور ۱۳۹۱
طبق گزارشات رسیده در ماه جولای 2012 ، سهم سیستم عامل اندروید در بازار آمریکا به 52.2 درصد رسید و رتبه اول رو از آن خودش کرد . رتبه دوم برای اپل و سیستم عامل iOS هست با 33.4 درصد . هم گوگل و هم اپل سهم خودشون رو افزایش دادند و این در حالیه که شرکت RIM و سیستم عامل آن یعنی Black Berry با 9.5 درصد سهم ، در رتبه سوم قرار داره که نسبت به قبل از ماه آوریل 2012 سهمش روند نزولی داشته . به نظر میاد اندروید تا چند وقت دیگه اجازه نفس کشیدن به سیستم عامل های دیگه رو نده .جدول زیر به خوبی نشون میده که از آوریل 2012 تا جولای 2012 ،بازار سیستم عامل ها به چه شکل تغییر داشته :
علاوه بر آماری که در مورد سیستم عامل ها گفتیم جالبه بدونبد که در بازار گوشی موبایل ،سامسونگ با 25.6 درصد ، ال جی با 18.4 درصد و اپل با 16.3 درصد در رتبه های اول تا سوم قرار دارند . البته این آمار در مورد گوشی های موبایل هست نه فقط برای اسمارت فون ها !
اندروید چیست ؟
اندروید یک سیستم عامل مبتنی بر لینوکس است که در ابتدا برای وسایل الکترونیکی قابل حمل مثل گوشی و تبلت طراحی شد . در حال حاضر گزارش های ضد و نقیضی در مورد سیستم عامل اندروید برای کامپیوتر های شخصی نیز به گوش می رسد . این سیستم عامل در ابتدا توسط شرکت اندروید طراحی شده بود که گوگل اول روی آن سرمایه گذاری کرد و نهایتا این شرکت را در سال ۲۰۰۵ خرید .
پروژه اندروید در سال ۲۰۰۷ به موازات معرفی اتحادیه گوشی های اپن سورس از طرف گوگل ، به طور جدی پیگیری شد . این اتحادیه شامل شرکت های نرم افزاری ، سخت افزاری و ارتباطی مثل ال جی ، سامسونگ ، موتورولا ، اچ تی سی ، انویدیا … و البته گوگل بود . اولین نسخه اندروید در اکتبر سال ۲۰۰۸ منتشر شد . در سال ۲۰۱۲ ، ۵۰۰ میلیون گوشی اندرویدی در دنیا فعال بوده و هست . تقریبا به جز شرکت اپل ، گرایش مابقی شرکت ها به استفاده از اندروید کاملا مشهود است .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
عالی است