بستن فهرست

 

تمام دهه 60 ای ها شاید به نوعی حسرت بچه های دهه 70 و 80 را می خورند و از اینکه دقیقا بعد از تمام شدن دنیای کودکی و نوجوانیشان ، دنیا یکدفعه متحول شد و تکنولوژی ، تمام و کمال در اختیار کودکان نسل جدید قرار گرفته افسوس می خورند . به هر حال امروزه کودکان اصطلاحات تکنولوژی را از پدر و مادر خود بهتر و بیتشر می دانند چون بیشتر از نسل گذشته خود با تکنولوژی درگیرند و اگر دست خودشان بود صبح تا شب با گوشی یا کامپیوتر خود بازی می کردند . اما اینکه بیش از حد کودکان در معرض تکنولوژی باشند 1 بدی داره آن هم این است که چون تقریبا تمام وسایل الکترونیکی خروجی خود را بر روی نمایشگر های LCD نمایان می کنند ، بعد از مدتی چشم کودکان دچار خستگی ،  خشکی و انحراف خواهد شد . کودکان علاقه شدیدی به دیدن تصاویر از فاصله نزدیک دارند ، فکر می کنند هر چه جلوتر باشند کارتون یا تصویر زیباتری می بینند و دلایل کودکانه دیگر …

از این رو تعدادی طراح خوشفکر به نام های Zhichao Xue & Chen Yizi ، ایده جالب را در سر دارند . با این ایده احتمال اینکه کودک از یک فاصله مشخصی به مانیتور نزدیک تر شود خیلی کم خواهد شد . در واقع یک سنسور فاصله سنج روی مانیتور نصب می شود و فاصله شخص بیننده نسبت به مانیتور را شناسایی می کند و اگر فاصله کمتر از 50 سانتی متر بود ، سیگنالی را به گیرنده وایرلس در مانیتور ارسال خواهد کرد ، این گیرنده نیز به پردازنده مانیتور دستور می دهد تا خروجی مانیتور به صورت مات شده در بیاید . تا وقتی که این فاصله کمتر از 50 سانتی متر باشد همچنان تصویر مانیتور مات می ماند . وقتی شخص فاصله را بیشتر کند تصویر مجددا واضح می شود .

درسته که کودکان خیلی سمج هستند اما قدرت تکنولوژی حداقل در این مورد فکر می کنم بیشتر از آنها باشد . چون هیچ کودکی دوست ندارد تصویر مات ببیند .

لازم به ذکره که اسم این دستگاه جالب و به نظرم کاربردی ، I-CARE  است .

 

 

دستگاه فاصله سنج مانیتور

دستگاه فاصله سنج مانیتور

 

 

تصویر مات و شفاف مانیتور

تصویر مات و شفاف مانیتور

 

 

گیرنده وایرلس

 

وایرلس چیست ؟

وایرلس در لغت به معنی بی سیم است و به تکنولوژی ارتباط بین دو یا چند دستگاه به صورت بی سیم به منظور نقل و انتقال اطلاعات ، تکنولوژی وایرلس می گویند . در واقع بین این چند دستگاه هیچ تماس فیزیکی ( سیم یا کانکتور ) برقرار نیست . فاصله بین این چند دستگاه می تواند چند سانتی متر تا چندین کیلومتر باشد . کنترل تلویزیون ، گوشی موبایل ، اینترنت بی سیم ، سیستم GPS و … همه و همه مبتنی بر امواج الکترومغناطیسی هستند تا تبادل اطلاعات به صورت بی سیم یا وایرلس صورت بگیرد .

پیشنهاد می کنم تفاوت های بلوتوث و وایرلس را هم مطالعه بفرمایید .

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • تاثیرات تکنولوژی در پرورش کودکانبه گفته یکی از استادان دانشگاه کالیفرنیا ،کودکان امروزی ممکن است  از مغز خود خیلی متفاوت تر از کودکان نسل های قبل استفاده کنند. به این معنی که دیگر روشهای آموزش و امتحان امروزی تاثیر چندانی در ارزیابی هوش آنان ندارد . Patricia Greenfield  بیش از 50 تحقیق و مطالعه…
  • Spray-on antenna ؛ نسل جدید آنتن های وایرلس  در حال حاضر تکنولوژی وایرلس در حال رشد و ترقی است و روز به روز به تعداد آنتن های وایرلس موجود در ادارات دولتی و حتی  کوچه و خیابان افزوده میشه . این کار برای رد و بدل اطلاعات بین دستگاه های بی سیم و برای برقراری اتصال به اینترنت…
  • شارژ وایرلس ؛ نسل جدید شارژرها    خب وقتی تعداد گجت های شما زیاد می شود به منزله زیاد شدن شارژرهای شما نسز می باشد . بالاخره هر گجت الکترونیکی به یک منبع تغذیه برای حیات خود نیاز دارد . از گوشی های ساده گرفته تا آیفون 4 همه و همه از باتری استفاده می…
  • کودکان تکنولوژی را بیشتر از زندگی واقعی می فهمند    تحقیقات و مطالعات انجام شده در دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد کودکان بیشتر از اینکه در زندگی عادی خود مهارت داشته باشند در کار با تکنولوژی آزموده شده اند . طبق آمار از هر 5 کودک 1 نفر کار با IPad را بلد است اما 48 درصد از…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا