علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
ساخت بزرگترین تلسکوپ دنیا تا سال 2022
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۱
هر چند اقتصاد اروپا دچار از هم پاشیدگی اساسی شده اما این دلیل بر آن نیست که اونا به فکر آینده نیستند . به هر حال هر کشوری در یه دوره زمانی خاصی دچار این تحولات میشه اما فرض کنید که این کشورها در اون برهه دست از کار بکشند و بیخیال علم و تکنولوژی و اقتصاد آیندشون بشن …
15 کشور اروپایی گرد هم آمده اند تا دست به دست هم عظیم ترین تلسکوپ دنیا رو بسازند . آینه ای که در آن به کار خواهد رفت 39 متر است یعنی چیزی حدود 400 درصد پهن تر از آینه های مشابه تلسکوپ های امروزی . با این حساب ، ستاره شناسان قادر خواهند بود سیاره های تاریک و صخره ای دور از دست بشر و دور از منظومه شمسی رو رصد کنند .
اسم این تلسکوپ رو European Extremely Large Telescope گذاشتند و جالبه که این تلسکوپ در آمریکای جنوبی و در کشور شیلی در حال ساخته شدن هست ! جایی که ستاره شناسان از دست آلودگی های نوری ساخت بشر در امان هستند و به وضوح آسمان شب رو رصد می کنند .
بزرگترین تلسکوپ دنیا قراره در سال 2022 آماده بشه اما بعید هم نیست که زودتر از موعد به مرحله بهره برداری برسه .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
یک دیدگاه