بستن فهرست

دو چشم پشت سر

تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۸۹

برایتان پیش آمده که از دو چشم پشت سر معلمتان زمانیکه در حال تدریس بر روی تخته در حال نوشتن است بترسید؟!

آقای Waffa Bilal، پروفسور عکاسی از انجمن NYU مدرسه هنر دانشگاه نیویورک، اهل عراق است و قرار است در ضمن یک عمل جراحی کوچک که تا چند هفته دیگر انجام می شود، دوربینی را در پشت سر خود جاسازی کرده تا با آن هر دقیقه یک بار از پشت سرش عکس بگیرد! قرار است این عکس ها که به صورت اتوماتیک گرفته می شود در اختیار بازدید کنندگان موزه Mathaf واقع در قطر قرار بگیرد.

از آنجایی که آقای بیلال ساعات زیادی از روز را مشغول به تدریس است ، پیش بینی می شود که در کنار تصاویری از زندگی خصوصی وی، تصاویری از ساعات تدریس و همچنین برخورد ایشان با دانشجویان نیز دیده شود.اما قرار است در ساعات حضور وی در دانشگاه این دوربین خاموش باشد تا اختلالی در تدریس و یادگیری به وجود نیاید. بنابراین بیشتر این تصاویر شامل زندگی روزانه این فرد خواهد بود.

اینکه از هر دقیقه از زندگی یک ساله عکسی در اختیار داشته باشیم، حس قشنگی است به خصوص اگر از پشت سرمان باشد.

 

دوربین Wafaa Bilal

دوربین Wafaa Bilal

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • دوربینی در کف دست شما  ما به کوچک شدن قطعات الکترونیکی و در نتیجه کم حجم شدن گجت ها مجبوریم عادت کنیم . مثل اینکه اگر گجتی کوچک تر باشد با کلاس تر می شود . اما ما می دانیم که کوچکی گجت ها بیشتر دلایل محیط زیست دوستانه دارد ، آهن ، پلاستیک…
  • کوچکترین دوربین جهان به اندازه بند انگشت !  ریزترین دوربین فیلم برداری جهان  را چند وقت پیش در علم فردا خواندید که مخصوص امور پزشکی بود . اما کوچکترین دوربین دنیا با آن قبلی فرق می کند که در ادامه متوجه آن خواهید شد. این دوربین که روی یک بند انگشت خلاصه می شود از هر بعد…
  • دوربین شرکت sealife ؛ ضد آب و ضربهبرای کسانی که به سیر و سفر و کنجکاوی در طبیعت علاقه دارند  داشتن یک دوربین حرفه ای و در عین حال محکم و با دوام لازم است تا از لحظات خود در طبیعت ثبت خاطره کنند . دوربینهای زیادی ساخته شده اند که علاوه بر داشتن خصوصیات یک دوربین…
  • ریزترین دوربین فیلم برداری جهان ساخته شدهنوز به یک هفته نمی رسد که دوربین Awaiba که به کوچکی یک کبریت بود در ابعاد 1 میلی متر در 1 میل در 1.5 میل عنوان کوچکترین دوربین جهان را به خود اختصاص داده بود ، اما انگار این عنوان تنها به مدت یک هفته شایسته Awaiba بود و…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

یک دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا