بستن فهرست

دستکشهای نوری

تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۸۹

امروز 22 آذر 89 هست و تهران هنوز سرد نشده تازه قراره از فردا هوا سرد بشه بارون هم که یکم بیشتر نیومده . به هرحال زمستون خبر نمی کنه یه دفعه هوا سرد می شه . دستکشهایی ابتکارانه طراحی شده اند که علاوه بر اینکه دست های شما را گرم نگه می دارد در مکانهای تاریک نیز به درد شما می خورد زیرا دو عدد LED ( دیودهای نوری کوچک ) روی انگشتان اشاره دستکشها کار گذاشته شده است . در واقع هدف از طراحی این دستکش ، انجام کارها در سرما و تاریکی به طور درست و دقیق ذکر شده است. جنس خود دستکش از پشم گوسفندهای قطبی ساخته شده و قسمت کف دست نیز ضد لیز خوردن می باشد که این امر در نگهداری اجسام به ما کمک می کند.

دستکش نوری

دستکش نوری

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • RFID چیست ؟ مزایا، معایب و کاربردهای تکنولوژی RFID  RFID چیست؟ سامانهٔ شناسایی امواج رادیویی (به انگلیسی: Radio Frequency Identification)‏ (به اختصار RFID ) سامانهٔ شناسایی بی‌ سیمی است که قادر به تبادل داده‌ها به ‌وسیلهٔ برقراری اطلاعات بین یک Tag که به یک کالا، کارت و... متّصل شده‌ و یک بازخوان (Reader) است. سامانه‌ های RFID از…
  • HDMI چیست ؟ بررسی انواع پورت و کابل HDMI    HDMI چیست؟ HDMI  اولین و تنها رابط تجاری برای انتقال غیر فشرده همزمان تصویر و صدا به صورت دیجیتال است. HDMI نوعی پورت ارتباطی است که قابلیت انتقال تصویر و صدا با کیفیت بالا را تنها با استفاده از یک کابل به کاربران ارائه می‌دهد. پورت HDMI برای…
  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • هم ساعت هم فلش مموری USB  ساعتی که در تصویر می بینید به صورت ترکیبی طراحی شده . هم ساعت و هم حافظه فلش ، LED های نمایشگر ساعت و همچنین تاریخ را به شما نشان می دهند فقط کافیست از طریق پورت USB و به مدت 10 دقیقه آن را به کامپیوتر خود وصل…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

3 دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا