بستن فهرست

خودکار سربی بدون نیاز به جوهر

تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۰

بدترین اتفاق موقع نوشتن یک جمله مهم و یا یادداشت یک شماره تلفن و آدرس ، تمام شدن جوهر خودکار است . قدیمها به دلیل عدم کیفیت خودکار ها این اتفاق زیاد می افتاد و از همان روش قدیمی یعنی ” ها کردن ” استفاده می شد که بعضی مواقع جواب می داد . روش دیگر فشار دادن نوک خودکار بر روی میز بود . امروزه این اتفاق کمتر می افتد .

به تازگی خودکار جالبی برای رفع این مشکل اختراع شده که نوک آن از سرب می باشد و همانند یک خودکار واقعی می توان با آن نوشت . شاید ایرادی که به این خودکار می توان گرفت این است که همواره باید از دسترس کودکان دور بماند و با دهان نیز تماس پیدا نکند . سرب برای بدن مضر است . داخل پرانتز نکته ای را هم در مورد روزنامه و نگه داری نان داغ درون آن بگویم که واقعا این مسئله می تواند مضر باشد چون جوهر روزنامه سرب دارد و این سرب از طریق رطوبت حاصل از حرارت نان به آن منتقل می شود .

مزیت این خودکار این است که نیازی به تیز کردن یا پر کردن جوهر نیست و مادام العمر می توان با آن نوشت . اندازه این خودکار بسیار کوچک است و می توان داخل دسته کلید خود قرار داد .

با این گجت همواره یک چیزی برای نوشتن دارید .قیمت آن 39 دلار است .

 

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • edible pen ؛ خودکار شیرین و گاز زدنییکی از عادات غلط دانش آموزان هنگام نوشتن تکالیف خود ، جویدن یا در دهان گذاشتن خودکار یا مداد می باشد . طی تحقیقات انجام شده ( البته آنقدر نیاز به تحقیق هم نیست انسان عاقل خود می داند ) پر میکروب ترین نقاطی که انسان با آنها سروکار دارد…
  • میکروسکوپ دیجیتالی در کامپیوتر شماخاطرم هست زمانی که در دبیرستان درس می خواندیم از اینکه در آزمایشگاه از پشت میکروسکوپ اجسام را ببینیم کلی لذت می بردیم . فقط هم به دنبال کشف باکتری و میکروب بودیم. همان روزها آرزوی این را داشتیم که ای کاش یکی از این میکروسکوپ ها را در خانه داشتیم…
  • سیستم ضد خواب از نوع دانمارکیطبق آمار و ارقام منتشر شده از سازمان حمل و نقل ملی آمریکا 56000 تصادف سالیانه در آمریکا به علت خواب آلودگی اتفاق می افتد که 40000 نفر مجروح و 15000 نفر می میرند . این وسیله برای جلوگیری از این اتفاقات طراحی شده است . این وسیله که طراحی…
  • گجتی برای مدیریت مالی  اگر پول اضافه دارید به خواندن این مطلب ادامه دهید اگر نه باز هم بخوانید ضرر نمی کنید . در بسیاری از مواقع کسانی که پول اضافه در دست دارند بین دوراهی گیر می کنند که آن پول را در چه راهی خرج کنند . در راه ضروریات (…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا