بستن فهرست

 

خانواده و تکنولوژی

به نظر شما تکنولوژی باعث پیشرفت روابط اجتماعی می شود یا مانعی برای این کار است؟

تلفن همراه باعث افزایش ترافیک و تصادفات و بازیهای ویدئویی باعث بی تحرکی و تنبلی کودکان و نوجوانان می شود. ولی با این وجود تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که تکنولوژی هایی از این قبیل باعث نزدیکتر شدن و صمیمیت بی سابقه خانواده ها می شود.

در دهه 30 و 40 قرن 19 میلادی خانواده ها اغلب مشتاقانه دور هم جمع می شدند و اخبار رادیو را راجع به تدابیر سیاسی جدید یا جریان پیشرویهای ارتش آمریکا علیه اروپا در طی جنگ جهانی دوم ، دنبال می کردند. طی دو یا سه دهه اخیر تلویزیون باعث شده تا خانواده ها دور هم جمع شده و وقایع تاریخی از قبیل انتخابات ریاست جمهوری که برای اولین بار از تلویزیون پخش شد را تماشا کنند. با این وجود با پیشرفت روز افزون تکنولوژی در سال 1980 ، عقیده عموم مردم این بود که با گسترش تلویزیون و کامپیوتر و تلفنهای همراه ، خانواده ها تجزیه می شوند و هر کس در خلوت خود به صورت منزوی گرایانه زندگی خواهند کرد .

به گفته سازمان Pew Internet & American Life Project در واشنگتن این عقاید و باورها گمراه کننده هستند چون برخلاف این باور، تلفن همراه در برقراری ارتباط بین والدین با یکدیگر و بچه ها کمک بزرگی می کند. اگرچه بیشتر به نظر می آید تنها استفاده ای که بچه ها از تلفن همراه میکنند صحبت کردن با دوستانشان است. به علاوه اینترنت و سرویسهای دیگری مثل MSN Messenger و      Facebook  به خانواده ها این اجازه را می دهد تا وقتی به مدرسه یا سرکار می روند باهم در ارتباط باشند. ( البته اگر محدودیتی در استفاده از سرویسهای ارتباط جمعی نداشته باشند)

حداقل یک چهارم تحقیقات به این نتیجه رسیدند که بزرگسالان با خانواده کنونی شان نسبت به خانواده قبلی شان (در دوران کودکی) احساس نزدیکی و صمیمیت بیشتری می کنند .76 درصد از والدین بر این باورند که  اگر در گذشته سرویس پیام کوتاه در دسترس آنان بود خیلی راحت تر و بهتر می توانستند با فرزندانشان ارتباط برقرار کنند و 68 درصد آنان اعتراف کردند که از طریق پیام کوتاه برای همسرانشان پیامهای عاشقانه می فرستادند.

البته همیشه هم پیامهای عاشقانه و صمیمیت در کار نیست! خانواده هایی که آخرین تکنولوژی ها را در اختیار دارند اغلب از دو راه کسب درآمد می کنند که باعث می شود وقت کمتری را در کنار خانواده هایشان بگذرانند.

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 5 تکنولوژی که موس های کامپیوتری را منقرض می کنندخود من به شخصه اگه موس نباشه انگار یکی از اعضای بدنم رشته های عصبی نداره . به شدت اعصابم بهم میریزه ، حالا تازه من کار با کیبورد رو تقریبا مشکلی باهاش ندارم و کارمو راحت راه میندازم ( اگه موس نباشه ) اما با این حال موس که…
  • فواید تکنولوژی در کار و تجارت    هنوز هم بایگانی کاغذی ، هنوز هم صف بانک ، هنوز هم سر نوبت نون دعوا می کنیم ، هنوز هم بلد نیستیم با عابر بانک کار کنیم ، هنوز هم خیلی ها نمی دونند از اینترنت چطور و برای چی استفاده کنن ، هنوز هم در خیلی…
  • 10 تکنولوژی که از بین نخواهند رفت    در دنیای امروزی تکنولوژی های عجیب و غریبی ظهور کردند و تا چند وقتی مردم رو شگفت زده کردند و حتی فروش خوبی هم داشتند اما طولی نکشید که از یاد رفتند . مثل کمربند های لاغری و یا یک نوع لاستیک خاص برای دوچرخه و یا ماشین…
  • 5 تکنولوژی علمی تخیلی فیلم ها که الان وجود دارندمثل اینکه آقایون مخترع و مکتشف ، به فیلم های هالیوودی علاقه زیادی دارن چون هر تکنولوژی که تو فیلم های علمی تخیلی به ضرب و ضورب فتوشاپ و پریمیر و افتر افکت بکار گرفته شده چند سال بعد تو دنیای واقعی می بینیمشون . ۵ تا از تکنولوژی های…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
شروين صادقي

شروين صادقي هستم متولد 2 خرداد 1365 تهران مهندس الكترونيك . در زمينه طراحي مدارهاي Switching ، آمپلي فاير و منابع تغذيه فعاليت مي كنم . الكترونيك نيمي از زندگيم رو تشكيل داده و با اجازه اساتيد نيم نگاهي هم به نوشتن پست در مجله علم فردا دارم . اميدوارم مورد پسند شما دوستان عزيز واقع بشه .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا