علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
تغییر مدل دست یابی به اطلاعات
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردین ۱۳۹۰حدود نیمی از افراد بالغ در آمریکا (%۴۷) اظهار داشتند که حداقل بعضی از اخبار محلی و این گونه اطلاعات را در موبایل ها یا تبلت هایشان مشاهده می کنند.
معمولا اطلاعاتی که در موبایل ها مشاهده میشود اطلاعاتی کاربردی و روزمره هستند. %۴۲ از دارندگان تلفن همراه اطلاعاتی راجع به وضعیت آب وهوا و %۳۷ آنان اطلاعاتی راجع به رستورانها و یا مشاغل محلی دیگر و تعداد کمتری هم اخبار مربوط به وضعیت ترافیک ، حمل ونقل و اخبارعمومی را در موبایل ها و یا تبلت هایشان دریافت می کنند .
یکی از جدیدترین و آسان ترین فرمهای دریافت اخبار، از طریق نرم افزارهایی است که به همین منظور طراحی شده اند که اخیرا دربین دارندگان موبایل رواج یافته است. هم اکنون فقط %۱۳ آنان از نرم افزار جهت دریافت اخبار و اطلاعات استفاده می کنند که حدودا %۱۱ از کل جمعیت بزرگسالان آمریکایی را در برمی گیرد. بنابراین ، در حالیکه حدودا نیمی از افراد بالغ در آمریکا اخبار محلی را در گجت های سیار مثل موبایل و تبلت مشاهده می کنند ، از هر ۱۰ نفر فقط ۱ نفر در حال استفاده از این نرم افزارها جهت دریافت اخبار می باشد.
براساس مطالعات انجام شده ، فقط %۱۰ از بزرگسالان برای دریافت اخبار از طریق این نرم افزارها هزینه پرداخت می کنند که فقط شامل %۱ افراد بزرگسال در آمریکا می شود و %۳۶ از راههای دیگر بهره می برند ولی اکثر آنان بطور مشترک از روزنامه های محلی استفاده می کنند.
Lee Rainie مدیر موسسه pew internet به این نکته اشاره کرده است که: خیلی از سازمانهای خبری به زیر ساخت های نرم افزاری موبایل روی آوردند تا راههای نوینی برای گسترش مشترک هایشان و درآمدهای تبلیغاتی در بازارهای داخلی عرضه کنند.
استفاده از تبلت به اندازه هر دستگاه یا وسیله دیگری که تابحال دیده ایم به سرعت در حال رشد است. خیلی جالب خواهد بود که ببینیم آیا اوضاع تغییر می کند؟ آیا مردم برای دریافت اطلاعات به صورت آنلاین هزینه ای پرداخت می کنند ؟ تا الان که این اتفاق نیفتاده است!
این تحقیقات نتیجه یک پرسش و پاسخ تلفنی از ۲۲۵۱ آمریکایی (از ۱۸ سال به بالا) به زبانهای انگلیسی و اسپانیایی است. ۷۵۰ تا از مصاحبه ها از طریق تلفن همراه انجام شده و میزان خطا در نمونه کامل آن +/- ۲ درصد است.
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
شروين صادقي هستم متولد 2 خرداد 1365 تهران مهندس الكترونيك . در زمينه طراحي مدارهاي Switching ، آمپلي فاير و منابع تغذيه فعاليت مي كنم . الكترونيك نيمي از زندگيم رو تشكيل داده و با اجازه اساتيد نيم نگاهي هم به نوشتن پست در مجله علم فردا دارم . اميدوارم مورد پسند شما دوستان عزيز واقع بشه .
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
شاید یه مقدار بیشتر زمان لازمه تا مردم برای شنیدن اخبار هزینه کنند…..