بستن فهرست

اپلیکیشن جدید برای محاسبه کالری غذا

تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۰

 

هرچند بسیاری از ما به هیچ وجه نسبت به سلامت بدن خود وسواس نداریم و هرچه به دستمان می رسد در دهان جا می دهیم و غافل از اینکه شاید همان موقع اتفاق بدی نیفتد اما قطعا در آینده تاثیر خودش را خواهد گذاشت . اینکه چه مقدار کالری در لحظه وارد بدن ما می شود ، اینکه چه غذاهایی مکمل یکدیگر و چه خوراکهایی با همدیگر جور در نمی آیند و … برای خیلی از ماها آنچنان مهم نیست . علت بسیاری از کمبود وزن ها و اضافه وزن ها همین رعایت نکردن و توجه نکردن به مسائل ابتدایی امر مهم تغذیه است . حال خوشبختانه معده انسان مثل ماشین نیست که فقط یک نوع خوراکی برایش تعریف شده باشد .

به تازگی اپلیکیشنی برای گوشی های هوشمند و تبلت ها  طراحی شده ( البته هنوز برای عموم قابل استفاده نیست ) که می تواند از غذای داخل ظرف شما عکس بگیرد و نوع غذا را تشخیص دهد . بعد از آن به شما می گوید که آن غذا چه مقدار کالری دارد و مشخصه های دیگری نیز از مواد تشکیل دهنده غذا ارائه می کند . حتی می توانید وزن خود را به این نرم افزار بگویید و  اطلاعات جامع تری در رابطه با نسبت وزن شما و غذای مورد نظر مثل فوائد و مضرات آن غذا دریافت کنید . هر غذایی را که عکس می گیرید می توانید اطلاعات آن را ذخیره و بعدا مجددا استفاده کنید .

هنوز از اسم و تاریخ عرضه آن اطلاعاتی منتشر نشده .

 

اپلیکیشن برای محاسبه کالری غذا

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • 13 عادت غلط آمیخته با تکنولوژی و روش های ترک آنها  در سال 2013 هر جا رو که نگاه کنی تکنولوژی رو می بینی و دنیا به سمتی داره پیش میره که آدما به طور ناخودآگاه درگیر تکنولوژی هستن . چه بسا افرادی که نمی دونند اینترنت چیه ، تو اینترنت چی میگذره ، کامپیوتر رو چطور خاموش و روشن…
  • چتر 3 کاره این بار برای تابستانخب به فصل تابستان نزدیک می شویم و باز گرما و کولر و تعریق و در نهایت آرزوی هرچه زودتر خنک شدن هوا . جالب اینجاست هر بار هوا گرم می شود آرزوی زمستان و هر بار زمستان سخت و سرد می شود منتظر گرم شدن هوا می شویم .…
  • Giro One ؛ کتابخانه متحرکهر چند امروزه به علت پیشرفت تکنولوژی و ظهور وسایل و گجتهای مخصوص کتابخوانی مثل کتابخوانها (ebook reader ) و همچنین وجود اینترنت بسیاری از کسانی که روزی اهل خواندن کتابهای کاغذی بودند نگرش خود را نسبت به کتابخوانی از روش سنتی به روش آنلاین و الکترونیکی تغییر داده اند اما…
  • Lego Bricks ؛ ساخت خانه هایی از جنس Unicef  تا حالا با خودتون فکر کردید که چرا آفریقایی ها انقدر بدبختند ؟ چرا این قاره از موقعی که من یادمه همینجوری بوده و هست و احتمالا همینطور هم خواهد ماند . اینجوری که دنیا داره پیش میره و افزایش دما و افزایش جمعیت و ... فکر کنم وضع…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

4 دیدگاه

  • باسلام خدمت شما.تشکر برای سایت خوبتون.

  • الی بود تویه یک کلمه

  • jaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!
    ba ye aks chejuri mishe fahmid too ghazamoon che khabare akhe!!!!????
    be nazare man sehat nadare
    makhsoosan roo ghazahaye irani aslan karbordi nist!

    • محمد رضا امين زاده 27 مهر 1390

      ما هم مثل شما تعجب کردیم اما تکنولوژیه دیگه . فکر کنم اگه قرمه سبزی رو عکس بگیره هنگ کنه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا