بستن فهرست

اولین موس تبلت اندرویدی دنیا

تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۰

در نگاه اول شبیه به یک موس کاملا معمولی است اما واقعا اولین موس تبلت اندرویدی دنیا با اسپیکر داخلی را مشاهده می کنید . مثل اینکه این موشهای کاv راه انداز قصد انقراض نسل خود را ندارند . به ترتیب برای کامپوترهای خانگی ، لپ تاپ ها و امروز برای تبلت ها هم موس در نظر گرفته اند . با وجود اینکه تبلت ها با سرعت خوبی و تنها با لمس صفحه نمایش ، عملیات درخواستی شما را انجام می دهند اما به هر حال محدودیت های صوتی تبلت ها و همچنین کار با صفحه نمایش ، طراحان را بر آن داشت تا موس تبلت اندرویدی را بسازند .

این موس با دقت 1000dpi ، اسپیکر 2 واتی به همراه یک میکروفن کیفیت بالا ( این میکروفن برای جلوگیری از تداخل مکالمات همزمان تعبیه شده ) مخصوص مکالمات اینترنتی ، Skype و voIP طراحی شده است و با کابل usb به تبلت وصل می شود .

کابل اسپیکر و یو اس بی به موس وصل هستند در حالی که میکروفن به طور مجزا اما همراه با موس اراده می شود . این موس با قیمت 10 دلار و در رنگهای مختلف در دسترس است .

 

موس تبلت اندرویدی

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • cool leaf ؛ کیبورد شیشه ایحدود یک سال پیش ایده ای از طرف شرکت ژاپنی تولید کننده قطعات و محصولات الکترونیکی ( شرکت minebea ) مطرح شد و کیبرد شیشه ای را نشان می داد که به صورت تاچ یا لمسی بود . یک سال پیش فقط در حد یک ایده بود اما این شرکت…
  • این موس میزان استرس را نشان می دهد  شما در چه محیطی کار می کنید ؟ کاری که می کنید همراه استرس است ؟ اغلب افراد به این سوال جواب مثبت می دهند و تقریبا می توان گفت تمام کارمندان به نوعی در کار خود دچار استرس هستند و از رئیس خود حساب می برند در این…
  • بزرگترین موس دنیا فقط برای خنده  بعضی وقتها در دنیای تکنولوژی اتفاقاتی می افتد که بیشتر از اینکه آدم رو شگفت زده کند باعث خنده می شود . همانطور که می دانید اتفاقات در دنیای تکنولوژی یعنی ظهور یک گجت جدید یا اضافه شدن یک قابلیت به قایلیت های قبلی یک دستگاه یا نرم افزار…
  • ThinSink ؛ باریکترین فن دنیا برای قطعات الکترونیکیتا به حال به این قضیه فکر کرده اید که سی پی یو کامپیوتر شما در هر لحظه چه حجمی از اطلاعات را پردازش می کند ؟ این تبادل اطلاعات در واقع چیزی نیست که لمس شود و وجود خارجی داشته باشد . اطلاعات در قطعات الکترونیکی همان جریان و…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

بدون دیدگاه

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا