علم فردا
تکنولوژی به زبان ساده
وبلاگ چیست و چگونه وبلاگ نویسی را شروع کنیم ؟
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۱دیگه نن جون من هم اسم وبلاگ یا همون بلاگ رو قطعا شنیده چه برسه به شما بازدیدکننده عزیز علم فردا که احتمالا هر روز گذرتون به اینترنت میوفته . چنتا ایمیل گرفتم که درباره اینکه وبلاگ چیه ؟ وب سایت چیه ؟ چه جوری وبلاگ راه می ندازن و وبلاگ به چه دردی می خوره و اصلا چرا بعضی ها وبلاگ راه میندازن و بعدش مطالب شون رو رایگان منتشر میکنن و انقدر واسه وبلاگ شون وقت و انرژی میذارن ؟ والا من ( ابراهیم درویش ) چند وقتی بود درگیر کارای فنی علم فردا بودم و از طرفی چنتا پروژه دیگه رو دارم برنامه نویسی می کنم به همین خاطر یکم کارایی که با آقای امین زاده هماهنگ کرده بودیم متاسفانه عقب افتاد اما الان خدا رو شکر یکم وقت مون آزاد تر شده و ایشالا دیگه خیلی جدی تر علم فردا رو ادامه خواهیم داد . و اما یکی از اون چیزایی که بنده تصمیم دارم درباره اش بنویسم اصول وبلاگ نویسی و تکنیک های موفقیت در وب فارسی هست که این پست به عنوان مقدمه ای بر این سری مقاله هاست . نکاتی رو که از امروز به بعد قصد دارم درباره وبلاگ نویسی بگم مسائل ریزی هست که تقریبا کسی راجع بش صحبت نمی کنه و یا کسی نمی خواد این رازها رو همه بدونن ! اگر وبلاگ نویس و یا وب مستر هستین توصیه می کنم همه مطالبی که درباره وبلاگ نویسی در علم فردا منتشر میشه رو بخونید ! چنتا مطلب اول بیشتر برای افراد مبتدی هست اما توصیه میکنم همین پست های ساده رو هم جدی بگیرید و کامل مطالعه کنید !
وبلاگ یا بلاگ چیست ؟
واژه Weblog در ۱۷ دیسمبر سال ۱۹۹۷ توسط Jorn Barger ( جُرن بارگر ) وبلاگ نویس امریکایی ابداع شد . واژه weblog متشکل از دو بخشه : web که معنیش رو همه ما می دونیم و بخش دوم log هست که ریشه یونانی داره ! در قرون وسطی به دفتر گزارش سفر کشتی ها log گفته می شد ! در علم کامپیوتر واژه log یا همون لاگ به فایل هایی گفته می شود که تمام رویداد هایی که در یک کامپیوتر اتفاق میوفته رو ثبت میکنه . بنابراین واژه weblog یا blog در ابتدا با معنا و مفهوم « دفترچه خاطرات آنلاین» به دنیای وب معرفی شد . واژه blog در ایپرل یا ماه می ۱۹۹۹ توسط Peter Merholz به وجود اومد . پیتر در سایدبار وبلاگش ، واژه وبلاگ رو به شوخی به صورت شکسته درآورد و نوشت Blog و بعد از این ماجرا Evan williams – برنامه نویس سر شناسی که سیستم وبلاگ نویسی Blogger.com و همینطور شبکه اجتماعی Twitter رو ساخت ! – در سیستم وبلاگدهی معروف شرکت گوگل واژه Blogger رو خلق کرد و کم کم این واژه در بین وبلاگ نویس ها بسیار محبوب شد و دیگه الان در جامعه بین المللی اینترنت این واژه به طور کامل جایگزین واژه Weblog شده .
تفاوت وبلاگ با وب سایت چیست ؟
همانطور که درباره وبلاگ توضیح دادم وبلاگ رسانه ایه که در ابتدا واسه نوشتن خاطرات و اتفاق های روزمره استفاده می شده و بعد به مرور زمان آموزش و و اخبار و این چیزا هم بهش اضافه شد . اما تفاوت اساسی یک وب سایت با وبلاگ چیه ؟ وبلاگ صرفا جهت اطلاع رسانی ساخته میشه اما وب سایت برای ارائه خدمات . میشه گفت وبلاگ ها هیچ خدمات آنلاینی رو ارائه نمیدن اما وب سایت ها ساخته میشن واسه خدمات و همینطور کاتالوگ های آنلاین . در واقع وبلاگ رسانه ایه که هر چند وقت یک بار ( ممکنه هر یک ساعت و یا هفته ای یک بار) آپدیت میشه به عبارت دیگه تو بازه های زمانی گاها مشخص و یا نا مشخص مطالب جدید در وبلاگ قرار داده میشه . خیلی ها تصور میکنن که تفاوت وبلاگ با وب سایت اینه که وبلاگ بر روی یک sub-domain هست ( مثلا elmefarda.blogfa.com ) و وب سایت آدرس مستقل داره اما این تصور غلطه ! تفاوت در شیوه کار هست نه در ظاهر و یا آدرس سایت ! البته به عنوان حرف آخر لازم به یادآوریه که تمام آدرس هایی که مربوط به سیستم های وبلاگدهی میشن بلا استثنا وبلاگ هستن . ( بعدا بازم این مسئله رو بررسی میکنیم )
اولین سیستم وبلاگ نویسی در دنیای اینترنت
شاید بشه گفت که سیستم گروه های خبری Usenet نخستین سیستم وبلاگ نویسی و یا آغازگر وبلاگ نویسی باشه . Usenet در واقع یک نوع سیستم ذخیره سازی و سازماندهی پیام ها و اطلاعاته که کاربران می تونن با مراجعه به سیستم اخبار و اطلاعات مورد نیاز و یا دلخواه خودشون رو از سیستم پیدا کنن و یا پیامی ( اطلاعاتی ) رو به گروه های خبری ارسال کنن.
آغاز سیستم وبلاگ نویسی مدرن
سیستم های وبلاگ نویسی مانند Livejournal , Blogger از سال ۱۹۹۹ فعالیتشون رو آغاز کردن و جزء اولین سیستم های blogging رایگان در دنیا بودن و خیلی زود هم در بین کاربران اینترنت و وبلاگ نویسان جا افتادن ! اما در سال ۲۰۰۳ انقلابی در سیستم وبلاگ نویسی مدرن در دنیا به وجود اومد ! در ۲۷ ماه می سال ۲۰۰۳ برنامه نویس توانمندی به نام Matt Mullenweg نرم افزار مدیریت محتوایی رو با عنوان WordPress خلق کرد . این سیستم مدیریت محتوا یا CMS ( بعدا با این واژه Content Management System خیلی کار داریم ! ) که با زبان برنامه نویسی PHP و همینطور سیستم بانک اطلاعاتی MySQL ساخته شده بود به سرعت بین وبلاگ نویسان دنیا به محبوبیت رسید . Matt سیستم وبلاگ نویسی WordPress.com رو با Mike Little ( مایک کوچولو ! گول اسم شو نخورین هیکلش عین دیواره !) راه اندازی کرد . درباره وردپرس خیلی چیزا باید بگم که در این پست نمی گنجنه ! بعدا وردپرس رو از ابعاد مختلف بررسی خواهم کرد تا به طور واضح پی ببریم که چرا این نرم افزار قدرتمند امروزه به محبوب ترین و بهترین سیستم مدیریت محتوا در دنیا تبدیل شده !
کمی بعدتر در اکتبر سال ۲۰۰۳ سیستم وبلاگ نویسی TypePad راه اندازی شد و طرافدارن خودش رو پیدا کرد اما باز نتونست WordPress بشه ! نرم افزار وبلاگ نویسی WordPress در حال حاضر حرف اول و آخر رو در سیستم های مدیریت محتوا به خصوص سیستم های مبتنی بر وبلاگ نویسی میزنه به طوری که میشه گفت بیش از ۱۶ درصد سایت هایی که در وب سایت Alexa.com ثبت شدن از wordpress استفاده میکنند ! برای اینکه درباره WordPress دچار سردرگمی نشین من بررسی سیستم مدیریت محتوای WordPress رو در پست جداگانه ای تشریح خواهم کرد . سیستم های وبلاگ نویسی زیادی راه اندازی شدن و همگی هم رایگان هستند اما از بین اونها blog.com , WordPress.com , Blogger.com و همینطور Typepad.com و livejournal.com به محبوبیت زیادی رسیدند ! البته نوش جونشون چون واقعا بلاگ ها سیستم اطلاع رسانی خبری و آموزشی دنیا رو به طور کامل دگرگون کردن !
اولین سیستم رایگان سرویس دهنده وبلاگ در ایران
در ۲۳ خرداد سال ۱۳۸۱ اولین سیستم وبلاگ نویسی کاملا فارسی با عنوان پرشین بلاگ و با آدرس www.PersianBlog.ir در اینترنت متولد شد ! بنیانگذاران پرشین بلاگ عطا خلیقی ، بهرنگ فولادی و سهند قانون بودن . دست گل تون درد نکنه ! در فروردین سال ۱۳۸۲ مرتضی توکلی و مسعود چنگیزی سیستم وبلاگ دهی بلاگ اسکای رو با آدرس www.BlogSky.com راه اندازی کردن . در ۲۵ آبان ۱۳۸۳ سیستم وبلاگ دهی میهن بلاگ با آدرس www.mihanblog.com راه اندازی شد ؛ در تاریخ ۲ مرداد ۱۳۸۷ سایت میهن بلاگ فروخته شد . و اما در ۱۶ آذر سال ۱۳۸۳ علی رضا شیرازی سیستم وبلاگ دهی بلاگفا رو با آدرس www.blogfa.com راه اندازی کردن . بلاگفا در قیاس با سایر سیستم های وبلاگدهی خیلی خیلی گنده شد ! علی رضا شیرازی عزیز من از طرف خودم و تیم علم فردا بهتون تبریک میگم و امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشین .
معایب استفاده از سیستم های رایگان سرویس دهنده وبلاگ
من واسه همه عزیزانی که در بند بالا اسم بردم ارزش بسیار زیادی قائلم . این عزیزان به تحول و گسترش علم ( همین چیز ناچیزی که الان در کتاب های دانشگاهی تدریس میشه ) کمک های بزرگی کردن و جوانمردانه نیست که بگیم این افراد برای منافع خودشون این شرایط رو فراهم کردن ! به هر حال سوادشو داشتن ، همت شو داشتن و سرمایه گذاری هم کردن پس حقشونه که حساب بانکی شون پر باشه ! در این چند سال اخیر اینترنت تحولات زیادی رو تجربه کرده و متعاقبش نت فارسی هم پوست انداخته و در نتیجه تغییر یک دستوره نه پیشنهاد همکاری ! با کمال احترام و بدون هیچ غرضی باید عرض کنم که دیگه سیستم های وبلاگدهی به هیچ دردی نمیخورن ! باید این سیستم ها رو فراموش کنید ( البته نه موسسان این سیستم ها رو ! ) و به طور مستقل کار کنید . سیستم های وبلاگدهی رایگان چند عیب دارند که این معایب موجب منسوخ شدن این سیستم ها شدن :
■ کمبود منابع سرور در سیستم های وبلاگدهی رایگان
به طور خلاصه بگم که یک وب سایت در واقع یک نرم افزاره که روی یک کامپیوتری نصب میشه به نام سرور . این کامپیوتر ( معمولا ) یک کامپیوتر معمولی نیست ! این کامپیوتر با پهنای باند زیاد به اینترنت وصله و کاربرانی که امکان اتصال به اینترنت رو دارن می تونن از این نرم افزار استفاده کنن . منابع سخت افزاری و همینطور پهنای باند سیستم های وبلاگدهی در اختیار هزاران وبلاگ هست که صاحبان این وبلاگ ها اگه روزی یک پست آپلود کنن تصور کنید که چه حجم اطلاعاتی باید پردازش بشه و در اختیار بازدید کنندگان این وبلاگ ها قرار بگیره! بله نتیجه اینه که اگر در ساعات شلوغ از وبلاگ های سیستم های وبلاگدهی رایگان بازدید کنید متوجه خواهید شد که سرور در دسترس نیست ! بنابراین تر و خشک با هم می سوزن و متاسفانه شما در استفاده از منابع سرور هیچ حق انتخابی ندارید !
■ در سیستم های وبلاگدهی رایگان شما نمی توانید تغییرات نرم افزاری ایجاد کنید
یکی از مهمترین معایب سیستم های وبلاگدهی رایگان اینه که شما نمی تونید نرم افزار مدیریت محتوا رو تغییر بدین ! بگذارید واضح تر توضیح بدم . منظور از نرم افزار مدیریت محتوا یا CMS همون محیطیه که شما پست هاتون ( مطالب ) رو می نویسید ، ویرایش می کنید ، اطلاعات خودتون رو تغییر می دین و کلا هرکاری که مربوط به مدیریت وبلاگ تون باشه رو انجام میدین . کنترل این نرم افزار به طور کامل در دست صاحب امتیاز و مدیران سیستم وبلاگ دهی هست ! این مسئله شاید در نگاه اول مشکل جدی به نظر نیاد اما با پیشرفت بلاگ تون و جذب مخاطب های بیشتر ، متوجه خواهید شد که امکانات این سیستم ها پاسخ گوی نیازهای بلاگ شما نیست !
■ نمایش تبلیغات در سیستم های وبلاگ دهی رایگان اجباری است !
همونطور که می دونید یکی از مهمترین منابع درآمد انواع وب سایت ها به خصوص سیستم های وبلاگدهی رایگان ، تبلیغاته . نمایش تبلیغات در وبلاگ های زیر مجموعه این سیستم ها اجباریه و راه فرار هم نداره ! از اونجایی که بازدید سیستم های وبلاگدهی (مانند بلاگفا) وحشتناکه ، متعاقبا تعداد تبلیغاتی رو هم که می تونه نمایش بده بسیار زیاده . بنابراین امکان حذف تبلیغات هم وجود نداره . این تبلیغات برای وبلاگ نویس و همینطور بازدیدکنندگان وبلاگ ها بسیار آزار دهنده است و از طرفی خیلی خزه ! تا همین چند ماه پیش بنرهای تبلیغاتی که در این سیستم ها نمایش داده می شد درست مثل چراغونی یه عروسی بودن ! چشمک زن و اعصاب خورد کن ! یعنی مغز آدم رنده میشه . با تولد سرویس های طراحی بنر این نوع بنرها از دور خارج شدن اما به هر حال باز هم آزار دهنده هستند .
چگونه یک وبلاگ راه اندازی کنیم ؟ و هزینه راه اندازی یک وبلاگ حدودا چقدر است ؟
برای راه اندازی یک وبلاگ حرفه ای شما به سه فاکتور نیازمندید :
■ خرید دامین Domain
دامین ( تلفظ صحیح /doʊˈmeɪn/, /də-/ ) به آدرس اینترنتی گفته میشه . مثلا elmefarda.com که شما باید این آدرس رو برای یک سال اجاره کنید . توجه داشته باشید که اجاره یک اصطلاحه در واقع شما مالک این دامین هستید و اگر هر سال دامین تون رو تمدید کنید هیچکسی حق (قانونی) نداره که اون رو ازتون بگیره ! قیمت دامین بر اساس دلار تغییر میکنه اما قیمت متوسط دامین های بین المللی مانند : .com , .net , .org , .info , .biz حدودا ۴۵ هزار تومنه یعنی بین ۱۰ تا ۱۵ دلار . اما قیمت دامین های داخلی یا همون دامین های ir خیلی ارزون تره در حدود ۸ تا ۱۲ هزار تومن و با قیمت دلار هیچ ارتباطی نداره و از طرفی معتبر تر هم هستند ! (بعدا دلیلش رو در پست دیگری عرض حواهم کرد)
■ هزینه طراحی و برنامه نویسی وبلاگ
اگر فقط نویسنده خوبی هستید و اطلاعات تون در زمینه اینترنت و به خصوص برنامه نویسی وب کمه شدیدا توصیه می کنم که خودتون دست به کار نشید ! کار رو به کاردان بسپارید تا بعدا به مشکلات جدی برخورد نکنید ! ساخت یک وب سایت و یا بلاگ حرفه ای احتیاج به دانش فنی زیادی داره . چون ممکنه مشکلات امنیتی و یا مشکلات Cross-Browser پیش بیاد که بعدا همه این ها رو به تفصیل تشریح خواهم کرد . هزینه ساخت یک بلاگ حرفه ای که بر اساس WordPress ساخته بشه بین ۲۵۰ هزار تا الا ماشالله ( بسته به سفارش ) تموم میشه . البته اگه زیبایی کار در ابتدای راه خیلی واسه تون اهمیت نداشته باشه با هزینه کمتر هم میشه کار رو شروع کرد . من ابراهیم درویش برنامه نویش و طراح وب سایت علم فردا دات کام هستم اگر مایل باشید که تیم علم فردا وبلاگ تون رو طراحی و برنامه نویسی کنه می تونید با من یا همکارم محمد رضا امین زاده تماس بگیرید تا بیشتر راهنمایی تون کنیم .
■ اجاره سرور Server
همانطور که در بند های بالا عرض کردم یک وب سایت یا وبلاگ در واقع یک نرم افزار مدیریت محتواست . خوب این نرم افزار باید روی یک کامپیوتر قدرتمند نصب بشه و به اشتراک گذاشته بشه تا همه کاربران اینرنت بتونن بهش دسترسی داشته باشند . این کامپیوتر قدرتمند Server نامیده میشه . شما باید یک سرور رو اجاره کنید تا وبلاگ شما عملا به دنیای اینترنت متصل بشه ! هزینه اجاره سرور بر اساس فاکتور های زیادی محاسبه میشه که در پست بعدی عرض خوام کرد پس علم فردا رو دنبال کنید چون پستی که درباره سرور می خوام بنویسم کاملا بر اساس تجربیات کاری در ایران هست ! اما به طور خلاصه و شفاف بگم که شما برای داشتن یک سرور خوب و یک سایت سرحال و همیشه در دسترس باید ماهیانه بین ۴۰ تا ۱۰۰ هزار تومن هزینه کنید که این رقم حدودی و رقم متوسط هست نه عدد دقیق ! اما در پست بعدی عرض خوام کرد که چطور میشه به طور دقیق هزینه های سرور رو محاسبه کرد .
کسب درآمد از وبلاگ نویسی
حتما عبارت « کسب درآمد از وبلاگ نویسی» رو همه تون شنیدین ! برای شروع لازم می دونم فقط به یک نکته در این باره اشاره کنم و اون نکته اینه که کسب درآمد از وبلاگ نویسی کاملا علمی و منطقیه به شرطی که در زمینه وب ، اقتصاد و همینطور بازاریابی اینترنتی مطالعه زیادی داشته باشید ! من «ابراهیم درویش» تصمیم دارم تا همه تجارب اینترنتیم رو در اختیار بازدیدکنندگان علم فردا بگذارم . لطفا هر روز علم فردا رو چک کنید و یا در خبرنامه علم فردا عضو بشید تا مطالب و نکات کلیدی درباره کسب درآمد اصولی از وبلاگ رو بخونید ! من سعی میکنم نکاتی رو که هیچکس یا نمی دونه و یا نمی خواد بگه رو فاش کنم !
سعی کردم که پست رو تا حد امکان عمومی بنویسم اما اگر بازم سوالی هست بفرمایید من در خدمتم .
حتما مطالب زیر رو هم بخونید
من ابراهیم درویش هستم بلاگر تکتولوژی و مدرس زبان انگلیسی. در حال حاضر در استانبول (ترکیه) زندگی میکنم. نرم افزار خوندم و تخصص اصلیم برنامه نویسی وبه ؛ البته کمی هم برنامه نویسی اندروید بلدم. تقریبا از سال 1383 فعالیتم رو تو اینترنت شروع کردم. به زبان های ترکی استانبولی و اسپانیایی هم آشنایی دارم.
حمایت از علم فردا
نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا
سلام ببخشید بنده یوزر و پسورد وبلاگم رو فراموش کردم. چطور میشه بازیابی کنم.
ایران قوی چه ویژگی هایی دارد؟
نقش دانش آموزان در شکل گیری ایران قوی چیست؟
سلام… در حال حاضر برای وبلاگ نویسی راحت و سریع میتوان به بلاک اسکای اشاره کرد که تقریبا قالب ثابت و سازگاری با موبایل دارد و بسیار راحت است…
سلام و عرض ادب، خدمت آقای درویش وقت بخیر
بنده مدرک کارشناسی ارشد جغرافیای سیاسی را دارم. می خواستم یک وبلاگ شخصی داشته باشم تا اطلاعات درسی و مطالب آزمونده با دیگران به اشتراک بزارم و همچین بتوانم از وبلاگ های شخصی دیگران استفاده کنم. همچین اگر بخواهم شبکه های اجتماعی را از صفر تا صد یاد بگیرم چیکار باید بکنم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم سپاس
وبلاگ خوب است
سلام وقتتون بخیر دوست من
میخواستم از طریق وبلاگی که خودتون برام درست خواهید کرد درآمد داشته باشم ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر از گروه علم فردا ?
سلام واقعآ ممنون بابت ارائه این مطلب مفید.
البته امروزه دیگه بلاگفا حرف خاصی برای گفتن نداره. چون که سرویس دهی این سرویس دهنده با ۱۰ سال پیش فرقی ندارد.
سلام
من تمام اطلاعات اولیه را مطالعه کردم. و شما خیلی صریح توضیح دادید.
من علاقه دارم در رابطه با رشته ی تحصیلیم وبلاگی داشته باشم ولی متاسفانه اطلاعاتی دراین رابطه ندارم. خواستم از علم فردا کمک بگیرم.
باتشکر
در اینستاگرام من یک مزاحم وبلاگی که برای من درست کرده را فرستاد و بعد مرا بلاک کرد.
چگونه این وبلاگ را پاک کنم یا اعلام کنم که مربوط به من نیست؟
سلام ممنون از توضیحات خوب شما.
من حقیقتش هیچ اطلاعاتی درزمینه اینترنت نداشتم ولی با مطالب شما یه چیزایی دریافتم خیلی دوست دارم دررابطه با درآمدزایی اینترنتی آشنا بشم و کار کنم ولی نمیدونم ازکجا شروع کنم و چطوری.
جدیدا یه بسته آموزشی خریدم ولی خیلی از اصطلاحاتو اصلا نمیدونم چین.
خداخیرتون بده
سلام آقای درویش میشه توی سایت سیستمی باشه که تماس تلفنی برقرار بشه و صحبت کرد؟ منظورم فقط صوتی هست نه تصویری
سلام من به بیماری آگرومگال که یک بیماری نادر هست مبتلا هستم به فکر این بودم که تو فضای مجازی با کسانی که مثل خودم هستن تبادل اطلاعات داشته باشیم یه مثل کشور های دیگه بتونیم باهم درمورد بیماری که داریم صحبت کنیم و… به فکرم اومد یه وبلاگ ایجاد کنم نمیدونم یا همچین چیزی… شما میتونید کمکم کنید بنظرتون ایده خوبیه یا نه؟
سلام
ممنون از اطلاعاتی که بهمون دادید
میخوام یه وبلاگ برا خودم داشته باشم و بخشی از زندگیناممو توش بنویسم
اما خیلی از کامپیوتر و وبلاگ و سایت و اینجور حرفا سر در نمیارم
کمکم میکنید؟
سلام جناب مهندس وقت بخیر.واقعا مطالب تون عالی بود.ببخشید من میخوام یه وبلاگ درست کنم و خاطرات مربوط به کار و حرفمو اونجا بنویسم و به اشتراک بذارم و بتونن بازدید کنن.میخواستم بدونم میشه با موبایل وبلاگ بسازم و از طریق موبایل مطالب رو بنویسم.از دست شما چه کمکی واسه من بر میاد انجام بدین.ممنونم
سلام
خیلی مطالب جالبی بود
دوست دارم وبلاگ نویسی رو یاد بگیرم.
سلام وقت بخیر خسته نباشید
سوالی از خدمتتون دارم آقای درویش
بنده بنی آدم هستم.خواستم بدونم اگر بخوام یک وبلاگ نویس برام کار انجام بده امکانش هست؟
چون بنده وقتم پر هست. و نیاز دارم یک صفحه وبلاگ داشته باشم که خیلی قوی عمل کنه
با تشکر بنی آدم
روانشناس
آقا سلام و خسته نباشید . از سایت خوبتون ممنون هستم و از شما تشکر میکنم بابت این همه اطلاعاتی که برای ما به اشتراک گذاشتید.
ببخشید میخواستم برای شروع کار وبلاگ نویس دامین بخرم از کجا ؟
واقعاازمطالبی که در اختیارما گذاشید…سپاسگذارم…
مطالب تون واقعا عالی بود ممنون.
خیلی مطالب عالی بود.دست گلتون درد نکنه
سلام
ممنون از مطالبتون
میشه کتاب یا منبعی برای مطالعه و یادگیری حرفه ای وبلاگ نویسی معرفی کنید .
سلام
ببخشید من تازه وبلاگ می خوام بنویسم
لطف کنید راهنماییم کنید
سلام من درمسابقه وبلاگ نویسی شرکت کردم ( دانش امو زهستم )
و باید تا اول دی وبلاگم رو تحویل بدم لطفا کمکم کنید که چطوری یه وبلاگ درست کنم .
سلام وقت بخیر
من میخواستم تازه شروع به ایجاد وب کنم . وب سایت وب لاگ و… اما هیچ دانشی ندارم . ممنون میشم که راهنمایی ام کنید
دمت گرم خیلی مخلصیم کاش میشد بیشتر و بهتر از اطلاعاتت استفاده کنم بازم دمتون گرم
کارتون حرف نداره . ممنون از اطلاعاتی که به ما میدین :))))
سلام
چجور میشه مشخصات نویسنده ی وبلاگ رو گوشه ی وبلاگ نوشت ؟
با تشکر
سلام من مدت هاست میخواهم یک وبلاگ راه اندازی کنم اما هیچ اطلاعات و تجربه ای ندارم میشه لطفا راهنمایی کنید از کجا و چطور باید شروع کنم ؟
چطوری براش قاب وموس انتخاب می کنیم؟من نمی دونم اون کدرو کجا باید وارد کنم.لطفا توضیح دهید
سلام اقای مهندس دست مریزاد خیلی جالبه استفاده کردیم .ایشااله در راه ترویج علم موفق باشید.
با سلام ممنون از توضیحات تون من یه وبلاگ ساختم ولی بلد نیستم طراحی کنم شماره تماس شما رو نمی دونم.
با سلام.
می خواستم بدونم چجوری میشه یه وبلاگ خوب راه انداخت (منظورم اینه با استفاده از چه سرویسی) و اینکه یه سرویس وبلاگ دهی می خوام که کاربران بتونن داخلش عضو بشن و من هم بتونم هر مطلبی رو که خواستم کاری کنم که فقط اعضا بتونن ادامش رو ببینن اگه میشه معرفی کنین.
سلام من میخوام یه وبلاگ براى جوانان بسازم ایا اسم وبلاگ در بازدید اون موثره؟
اگه هم میشه چند تا وبلاگ خبرى بهم پیشنهاد کنید که بهم در جمع آورى اخبار کنن
سلام
نام سایت بیشتر تاثیر روانی داره تا تاثیر فنی . اما به هر حال بهتره نام سایت مرتبط باشه .
سلام
ممنون از راهنمایی تون
شماره تماسی که دراختیارمون گذاشتین فقط واسه تبلیغ کالاست
باچه شماره ای میتونم تماس بگیرم
سلام ، خواهش می کنم
تلفن سایت برای تبلیغات در علم فردا و سفارش طراحی وب سایته . تماس بگیرید راهنمایی تون می کنیم .
سلام
ممنون ازمطالب عالیتون
من میخواستم یه وبلاگ داشته باشم البته اینطور که شما گفتین
داشتن وطراحی کردن ونوشتن وبلاگ به این راحتی هام نیست فکرکنم مختص حرفه ای هاست
میشه یه کم بیشتر راهنماییم کنید
سلام ، ممنون از لطف تون
1- اگر منظورتون اینه که متخصص وب یا برنامه نویسی باشید ، خیر نیازی نیست . پول همه مشکلات رو حل میکنه . اما اگر اطلاعات قوی در زمینه وب و برنامه نویسی و طراحی وب داشته باشید قطعا خیلی زودتر پیشرفت میکنید .
2- اما یه وبلاگنویس باید بتونه در یک زمینه آموزش بده و یا مطالب جالبی تولید کنه . وبلاگنویسی یعنی تولید محتوای خوب . اگر بتونید محتوای خوب و جذاب تولید کنید بدون هیچ دردسر و تلاش اضافی پولدار میشید ! 😀
اگر تمایل دارید که تیم علم فردا سایت تون رو طراحی کنه ، حتما با ما تماس بگیرید .
موفق باشید
مرسی از شما مى خواستم بگم کل هزینه ساختن وبلاگ چقدر در مى آد، البته با یک طراحى و پس زمینه ى قشنگ.
خواشه میکنم ، لطفا تماس بگیرید تا بتونیم دقیق راهنمایی تون کنیم . ( ترجیحا ایمیل )
سلام ممنون بابت مطالب عالیتون
با موبایل هم میشه وبلاگ درست کرد عایا ؟
ممنونمیشم جواب بدین
سلام ، ممنون از محبت تون
اگر بخواید مستقل کار کنید می تونید با سیستم وردپرس هم از طریق وب و هم موبایل ، سایت تون رو مدیریت کنید . بعضی از سیستم های وبلاگ نویسی امکان کدیریت بلاگ از طریق اپلیکیشن موبایلی رو فراهم می کنن . بستگی داره که هدف تون از وبلاگ نویسی چی باشه . اگر بخواید بیزینس کنید و یه کسب درآمدی داشته باشید لزوما باید به طور مستقل کار کنید .
مرسی ازتون آقای درویش
جناب درویش راستش من نرم افزارمربوط به محصولات شرکتی وتهیه کردم ویکسری کدتبلیغاتی دراختیارم هست که بایدواردوبلاگ بشه.درواقع تبلیغ کننده محصولاتشون هستم ولی متاسفانه کسی جوابگونیست ومن هم کاملا مبتدی هستم واصلانمیدونم ازکجابایدشروع کنم میخواستم بدونم اگرباشماتماس بگیرم شمامیتونیدراهنمایی کنید
بله مشکلی نیست ، تماس بگیرید در خدمت تون هستیم .
ممنون ازتوضیحات.من چه جوری میتونم باشمادرارتباط باشم وسوالاتم وبپرسم
خواهش می کنم . می تونید از طریق صفحه تماس با علم فردا با ما در ارتباط باشید .
سلام من چه جوری میتونم وبلاگ داشته باشم وتبلیغات وبایدکدوم قسمتش واردکنم لطفا منوراهنمایی کنیدباتشکر
سلام
بستگی به خودتون داره . اگر می خواید در سیستم های رایگان ( مثه بلاگفا ) بنویسید که دیگه نمی تونید خیلی رو درآمدزایی حساب کنید مگر در شرایط خاص که در پست های بعدی به تفصل توضیح می دم . اما اگر می خواید یه وب سایت مستقل داشته باشید و به صورت حرفه ای بنویسید ، تماس بگیرید تا مفصل راهنمایی تون کنیم .
سلام آقای درویش.از اینکه با سایتتون آشنا شدم خیلی خیلی خوشحالم،من دیگه واقعا” از روش های مختلف کسب درآمد اینترنتی (کار باسایتهای کلیکی که فقط باید هزینه اینترنت و برق زیاد رو داد)خسته شدم اما دیگه نهایتا” تصمیم گرفتم اگه بشه به امید خدا بوسیله یه وبلاگ به کسب درآمد از پاپ آپ ها و سیستم های همکاری در فروش بپردازم.نمیدونم اینکار به نظر شما خوب هست یا نه؟اما ازتون خواهش میکنم هر چیزی که برای پر بازدید کردن راحت تر وبلاگ و توصیه هایی از کسب درآمد خوب از وبلاگ هستش رو برام ارسال کنید.قسمت ثبت نام توی خبر نامه هم انجام دادم.به خاطر این لطفتون پیشاپیش و بی نهایت ازتون سپاسگزارم.
با سلام
1- از لطف و محبت تون به علم فردا سپاسگزاریم
2- من ازتون تقاضا میکنم دور پاپ آپ رو خط بکشید چون پاپ = توهین به کاربر = فرار کاربر = ضرر شما !
3- بهترین راه کسب درآمد از اینترنت شناخت کامل تخصص خودتونه . اگر کاری بلد باشید که به درد بقیه بخوره اینترنت فضای خوبی برای کسب درآمده . به زودی پستهای بسیار خوبی درباره کسب درآمد از اینترنت منتشر میکینم .
سلام خسته نباشید من تو تنظیمات وبلاگم نوشته کلمات کلیدی متا معنیش چیه به می خوام امار بازدید زیاد بشه چی کار کنم
خیلی عالی
ممنون از این اینکه وقت گذاشتید برای اطلاع رسانی
مووفق باشید
خوب حقیقتش اینه که امیدوار بودم بعد از مطالعه مطالب شما بتونم یک وبلاگ برای خودم باز کنم
من علاقه قراوانی به ن،شتن مطالب اجنمایی ( چه بشکل داستانی ویا مقاله ) دارم
اما الان نمیدونم چطور میبایست شروع کنم
با تشکر
بهروز
با سلام
دوست عزیز می تونید با ما تماس بگیرید تا به طور کامل راهنمایی تون کنیم .
سلام، من یکی از طرفدار های پروپاقرص سایتتون هستم. من چند وقتیه می خوام یه سایت راه اندازی کنم و اطلاعات خوبی هم در مورد نت و… دارم اما راستش نمی دونم بید از کجا شروع کنم و … اگه میشه راهنماییم کنید. باتشکر
سلام
ممنونیم از شما که به علم فردا انقدر لطف دارید . علم فردا رو دنبال کنید به زودی مطالب زیادی درباره وب سایت منتشر می کنیم .
ازتون متشکرم .اگه بخام برای شعل همسرم تبلیع وایجاد ارتباط کنم آیا شما داشتن یک وبلاگ را توصیه میکنید؟در صورتیکه اینجا شهر نسبتا کوچکیست وبیزینس ما هم بیمه )نمایندگی( میباشد
خواهش میکنم ، اساسا تبلیغات اینترنتی برای مشاغلی که محدودیت جغرافیایی ندارن ضروریه .
سلام
بازهم اومدم با اینکه صفحات به سختی باز شد.
در مورد وبلاگنویسی.
قبلا دوست داشتم وبلاگموبه طراح بدم روش کار کنه ولی الان بیشتر مایلم که خودم ماهیگیری رو یاد بگیرم واین کارو انجام بدم.
بعد از کلی سرچ و مکاتبه طراحان سایت سر از اینجا در اوردم که امیدوارم به من راهنمایی بفرمایید. اول اینکه می خام رنک خوبی را فضای اینترنت کسب کنم. الان سالهاست دایما مطلب مینویسم اما تعداد بازدیدکننده و رنکم اصلا خوب نیست.من به بازدیدکننده های حداقل 1000به بالا فکر می کنم نه همین بازدید روزانه 10نفر!امیدوارم که راهنماییم بفرمایید. منتظر پاسخ سوالم هستم.
برقرار باشید و بخشنده علم و دانش
سپاس
سلام
سمیرا خانم ببینید هر کسی رو واسه یه کاری ساختن . اینجوری نیست که خودتون شروع کنید و زود هم ب نتیجه برسین ! بهترین کار اینه که یه متخصص سایت تون رو طراحی کنه و شما خودتون روی محتوای سایت تون کار کنید . بالا رفتن رنک و افزایش بازدید هیچ ربطی به درآمد نداره ! الان ما روزانه بالای 5500 تا بازدید داریم اما هیچ درآمدی نداریم و همه هزینه ها رو از جیب مون پرداخت می کنیم ! باید علاقه زیادی داشته باشید و هدف تون از تاسیس سایت کاملا مشخص باشه . سایت هایی هستن که با 200 300 تا بازدید چند میلیون در ماه در میارن !
از راهنمای شما متشکریم عالی بود
سلام خسته نباشید اگر برای کسی بخوام وبلاگ بنویسم هزینه پیشنهادی براساس چیست؟
سلام
همه چیز توافقیه و تعرفه مشخصی نداره ! اما بعضی از سایت ها دستمزد نویسنده رو بر اساس تعداد کلمه محاسبه می کنن . برخی هم بر اساس کیفیت پست . بستگی به مدیر سایت داره.
موفق باشید
سلام من اشنایی زیادی با اینترنت ندارم به نظرت کدوم سایت برا من بهتره برای سرگرمی و دانلود.
من یه سوال دارم.من تو بلاگفا یه وبلاگ ساختم اما وبلاگ نویسی رو بلد نیستم الآن هم نمیدونم اون وبلاگی رو که ثبت کردم کجا رفته میشه راهنمایی کنید چطوری وبلاگ بنویسم؟تو هر سایتی رفتم هیچی نفهمیدم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
لطفا راهنمای خود بلاگفا رو مطالعه کنید همه چی رو واضح توضیح داده .
موفق باشید
سلام شما می توانید نحوه نوشتن وبلاگ را سرچ کنید .ولی نیاز به برنامه نویس دارد
سلام خسته نباشید من علاقه زیاد به نوشتن دارم اما نمیتوانم بنویسم میشی کمکم کنید ممنوم
سلام
خیلی خوبه که به نوشتن علاقه دارید چون جامعه اینترنت فارسی به مطالب زیادی احتیاج داره . چه کمکی از من برمیاد ، بفرمایید در حد توان در خدمتیم .
سلام، از خوش آمد گویی شما ممنونم و همینطور از پاسخ سریعتون.سوالی که برام پیش اومده اینه که 1-مثلاًچقدر باید سرمایه داشته باشم؟2-کارمند متخصص داشته باشم یعنی چی؟3-چه کتابی مطالعه کنم سرم کلاه نره(منبع مطالعه)؟در آخر از وقتی که برای پاسخ به سوالاتم میذارید سپاسگزارم .
1- میزان سرمایه ارتباط مستقیم با نوع کسب و کار اینترنتی تون داره !
2- یعنی برنامه نویس وب .
3- هر چیزی که به شغل اینترنتی تون مربوط میشه + کمی مطالعه درباره برنامه نویسی وب و CMS ها .
4- خواهش می کنم و ممنونم از قدرشناسی تون
موفق باشید
آقای درویش سلام ،همین الان داشتم تو گوگل دنبال این میگشتم که چطور میتونم از طریق وبلاگ نویسی یا راه اندازی فروشگاه اینترنتی بدون اینکه سرمایه زیادی داشته باشی پول در بیاری سایت شما رو دیدم خیلی عالییه ممنون از اطلاعات دقیقتون ولی من هنوز نمی دونم که آیا واقعا میشه از طریق اینترنت پول درآورد اگه میشه منو راهنمایی بفرمایید البته اینم باید بگم درسته که من در زمینه کامپیوتر مبتدی نیستم ولی خیلی هم وارد نیستم چون اصلا رشته تحصیلیم کامپیوتر نیست مدیریت خوندم ولی خیلی دوست دارم که مثل شما در این زمینه موفق باشم.
با سلام
اول اینکه خیلی خوش اومدین و خیلی خوشحالم که با علم فردا آشنا شدین . در مورد کسب درآمد از اینترنت باید بگم که امکان پول در آوردن از اینترنت وجود داره و اتفاقا پول خوبی هم میشه درآورد اما اینترنت هم مثل دنیای واقعی احتیاج به سرمایه داره در غیر اینصورت (مثه ما ) باید صبر ایوب داشته باشید تا به نتیجه برسید ! شما می تونید کارمند متخصص داشته باشید و نیازی نیست که لزوما خودتون متخصصی کامپیوتر باشید اما مطالعه کنید تا سرتون کلاه نره .
موفق باشید
سلام آقای درویش/تشکر ازاینکه به این زودی پاسخم رو دادید/ولی من کلن از پاسختون چیزی دستگیرم نشد چون اسان نمیدونم وردپرس چی هست…!!!؟؟مقاله هایی رو هم که درباره ی وبلاگ نویسی نوشته بودید خوندم والبته نظرات کاربران دیگه روهم/ولی کماکان به کمک شمااحتیاج دارم/دقیقن باید چیکارکنم؟ازوردپرس فارسی استفاده کنم یاانگلیسی؟اصلن تفاوت وردپرس فارسی باانگلیسی چیه؟؟؟واینکه کارکردن باوردپرس خیلی سخت نیست؟پوزش بخاطر اینکه سوالم طولانیه وسپاس بخاطر اینکه هستیدوباحوصله پاسخ سوالات خواننده هاتون رو میدید….
سلام مجدد
ببینید اگه با سیستم های مدیریت محتوی هیچ آشنایی ندارید یا باید گوگل کنید یا اینکه صبر کنید تا پست های مربوط به وبلاگ نویسی آماده و در علم فردا منتشر بشه . چون تو یه کامنت نمی گنجه .
سلام آقای درویش/به نظر شماازبین سیستمهای سرویس دهنده وبلاگ کدوم یکی از لحاظ امنیت وبرای وبلاگ نویسی حرفه ای بهتره؟
سیستم هایی که از سیستم مدیریت محتوی WordPress استفاده میکنن از همه بهترن . هم از نظر امکانات و هم امنیت .
من از راهنما استفاده کردم اما ورد پرس اینگلیسی است وزبان فارسی ندارد
دوست عزیز لطفا به سایت وردپرس فارسی یه سر بزنید خیلی خیلی کامله !
چه طور در وبلاگ بنویسم و اجرا کنم چون میره توی پیش نویس
دوست عزیز راهنمای استفاده از سیستم تون رو مطالعه کنید !
سلام خیلی خوب بود اطلاعاتتون ممنون
من دانشجوی رشته شبکه کامپیوتر هستم و اطلاعات خاصی نسبت به شبکه یا برنامه نویسی ندارم و دارم تلاش میکنم که در آینده بتونم با یادگیریه یکی از اینها بتونم درآمد زدایی کنم.اما مشکل اینجاست که نمیدونم باید از کجا شروع کنم لطفا راهنماییم کنید.و نمیدونم کدوم بهتره و مهمتره درآینده هم بیشتر به کار میاد و یه هر دوشونم علاقه دارم.
متشکرم
سلام
باید صب تا شب مطالعه کنی ! فقط باید خوره باشی تا موفق بشی یعنی علاقه کافی نیست ! تسلط رو زبان انگلیسی ، اینترنت خوب ، کامپیوتر نسبتا قوی برای پیشرفت تون ضروریه . فراموش نکنید که اینترنت بزرگ ترین و بهترین دانشگاه دنیاست !
موفق باشید
وبلاگ چه امتیازاتی دارد -چطوری درامد ایجاد میکند –
اگه سرمایه نداشته باشی هیچ درآمدی نداره ! 😀
ببخشید من یه پروژه دارم در باره ی سر گذشت وبلا گ می تونین کمک کنین؟
ممنون
یه سرچ بزنید پیدا می کنید .
با سلام و خسته نباشید به شما و تسم کاریتون.
ممنون از مطالب مفیدی که میذارید.
من تجربه هایی در وبلاگ نویسی و وردپرس پیدا کردم و میخوام از طربق” وب نویسی” کسب درآمد کنم.
میشه راهنماییم کنید؟
از کجا و چطوری شروع کنم؟
مرسی.
سلام
دوست عزیز تو ایران بلاگ فقط علاقه است و پول زیادی توش نیست !
سلام اولین باره که سایتتونو میبینم خیلی مفید بود اما وقتی عضویت رو میزنم ارور میده
سلام
ممنون از لطف تون . بررسی می کنم ببینم مشکل چیه.
خوشحال میشم اگه بنده رو هم راهنمایی کنید
با تشکر فراوان از زحماتتون
سلام من تازه شروع کردم وبلاگ بنویسم ولی نمیدونم چه جوری ثبتش کنم چکارکنم
لطفا این مطالب رو بخونید :
1- راهنمای خرید دامین
2- چگونه هاست اشتراکی مناسب اجاره کنیم ؟
موفق باشید
با سلام آقا ابراهیم درویشی استاد گرامی من راننده ای هستم در بخش حمل مسافر برون شهری یا به عبارتی اتوبوس با عنایت به اینکه قشر ما جزو دایناسورها هستیم کسی اطلاعاتی ازمو نداره هرازگاهی تصادفی میکنیم و فدایی میدیم تا اسمی!!!!!!!!!!!!!! ازمون برده بشه و علی ماشاالله میخوام وبلاگی در زمینه شغلی که دارم و مشکلاتش و معیب و محسنش و…. ایجاد کنم شاید به این طریق هم بتونم باری از دوش همکاران وشاید اشخاص به ظاهر کارشناش که ندانسته درمورد ما وشغلمون نظر میدن و گاهن کم لطفی هائی هم !!!!!!!!!!! میکنن بردارم به هر حال میخوام ما هم بقولی آپدیت بشیم اما با این هزینه ها که گفتی ترسیدم خداوکیلی میدونم یکی از راههای درامدی شما هم همینه اما لوتی وار کمکم کن علی یارت و دمت گرم
عبدالمجید جان سلام
1- اگه هزینه های راه اندازی یک سایت براتون سنگینه می تونید با چند نفر شریک بشید.
2- من و محمد امین زاده تمام تلاشمون واسه اینه که علم فردا بتونه یک سرویس رایگان برای ارتقا سطح علمی و فرهنگی مردم خوب ایران زمین باشه ! کمکی از دست مون بر بیاد در حد بضاعت انجام وظیفه خواهیم کرد.
موفق باشید
با عرض سلام مجدد استاد گرامی ممنون که پیاممو خوندین و تشکر که جواب دادین میدونین اوضاع مالی مخصوصا در جامعه رانندگان زیاد جالب نیست با توجه به اینکه با اوضاع فعلی توجیه این کار هم برای رانندگان سخته ایا کسی یا موسسه ای هست که بتونم ازش کمک بگیرم یا راه حل احتمالیه دیگه ! بهر حال بقول خودمونی مزاحمتم تا راهشو پیدا کنم تا فردا شب که از کار برمیگردم فعلا خداحافظ برام فکر کن مرسی!!!!!!!!!
عزیز منظورتون از موسسه چیه ؟ اینکه اسپانسرتون بشه ؟ببینید هزینه راه اندازی یه سایت مثه چیزی که شما می خواید تا چند ماه خیلی زیاد نیست ! یه هزینه طراحی و برنامه نویسی سایته که حدود 500 میشه ( حداکثر ) و یه هزینه سروره که تهش ماهی 50 تومنه . فک نمی کنم خیلی زیاد باشه .
با سلام آقا ابراهیم اگه با 550 هزار تومن باشه میشه یه کاریش کرد اما شما میفرمایین تا چند ماه پس یه سایت دائمی نیست درسته ؟ واگر در این حد باشه خودم میتونم یه کاریش کنم از کجا شروع کنم ؟ ایا احتمال بازگشت هزینه ها هم هست ؟ بهر حال اخوی راهم بنداز مرسی
سلام
ببین داداش ، هزینه ساخت سایت حدودا 500 تومنه و شما یه هزینه اجاره سرور داری که ماهیانه حدودا 40 یا 50 تومنه البته به مرور زمان با افزایش بازدید باید سرور بهتری اجاره کنید و در نهایت هزینه هاتون بیشتر مبیشه ! در مورد بازگشت هزینه ها و حتی سود آوری باید بگم بله امکان پذیره به شرطی که یا روی سایت جنس بفروشید و یا انقدر بازدیدتون زیاد باشه که بتونید شرکت های مختلف ( مثلا شرکت های باربری ) رو واسه تبلیغات تو سایت تون جذب کنید .
موفق باشید
می خواهم وبلاگ برای اداره ام بنویسم کمکم میکنین
می تونید با دفترمون تماس بگیرید تا راهنمایی تون کنیم .
من می خوام برنامه نویسی رو یاد بگیرم لطفا” راهنمایی کنید.متشکرم
رشته تحصیلی تون چیه ؟
سلام چگونه وبلاگم را بروز کنم . تشکر
سلام
منظورتون چیه ؟
چه کنیم که در وبلاگ بتوانیم تبلیغات بپذیریم؟
مهدی جان این بحث بسیار طولانی و پیچیده ست ! اما به زودی درباره وبلاگ نویسی و طریقه نگه داری وبلاگ توضیحات جامعی رو خدمت تون ارائه خواهیم کرد .
سلام آیا راهی هست که سرعت اینترنتمو کاهش بدم؟
😀 چرا ؟!
بله؟ چی فرمودین؟درست میبینم؟ ?
شما کدام یک از سیستم های وبلاگ نویسی رایگان ایرانی رو پیشنهاد می کنید؟
من هیچکدوم از سیستم ها رو پیشنهاد نمی کنم !
پس کدام یک از سیستم های وبلاگ نویسی رایگان ایرانی بهتره؟
والا اساسا هیچکدوم ! اما رای رفع نیازهای دم دستی و اگه دوست ندارید اصلا هزینه کنید میهن بلاگ بدک نیست ! البته سرویس های خوب زیادی هستن که تا چند روز دیگه کامل توضیح میدم
سلام خواهشمند ام آموزش وبلاگ نویسی را به صورت تصویری بگید چون من اصلا هیچی بلد نیستم ممنون
سلام میخواستم ثبت نام کنم نشد لطفا راهنمایی کنید
سلام عرض خسته نباشید.واقعاکمک بسزایی به من ومطمعناکسانی که از وب سایت شما بازدید میکنن میکنید.
سلام ، مرسی . ایشالا مطالب بیشتری در این زمینه منتشر خواهیم کرد .
man az key tahala daram donbal ye site khob migardam ke emrooz site shoma ro peyda kardam va az in babat kheyli khoshhalam
bazam mamnoon
خیلی خوش اومدین و ما هم خوشحالیم که باهاتون آشنا شدیم . فقط اگه نظرات تون رو با حروف فارسی ارسال کنید بیشتر هم خوشحال میشیم.
از این وبلاگ خوبی
سلام خسته نباشید وبلاگم رو ببینید کاستهاشو بهم بگید ممنون
خیلی خوبه که یکی پیدا میشه این اطلاعات رو در اختیار ما قرار بده
اگر به بلاگینگ علاقمند هستین حتما پست هایی که در بخش آموزش وبلاگ نویسی منتشر میشه رو دنبال کنید !
باسلام بسیارمطالب آموزنده ای بودممنونم هرچند خودم فقط یک کاربر هستم
باسلام وعرض ادب؛برنامه نویسی میهنبلاگ به چه زبانیست؟
سلام ، آقای درویش
1- می خواستم بدونم وبلاگ من که روی سرویس بلاگ اسکای هست رو میتونم بعد از اینکه یک دامنه براش ثبت کردم ، محتواش رو به یه سرور دیگه انتقال بدم ( یعنی یه هاست بخرم ) ؟
2- با ثبت دامنه و تغییر آدرس اینترنتی تکلیف لینک های داخلی مطالبم چی میشه ؟
سلام علی عزیز ، آقای درویش مسافرت هستند با تلفن همراهشون تماس بگیرید کاملا راهنماییتون خواهد کرد . شماره ها در قسمت تماس با ما هست .
1- بله میشه اما یکم دردسر داره !
2- تکلیف لینک ها کاملا مشخصه ! نابود میشن ! باید از ابتدا شروع کنی . البته اگر بلاگت واست خیلی مهم نیست می تونی روی بلاگ اسکای پارک کنی و از منابع رایگان استفاده کنی . بستگی به میزان جدیت خودتون داره .
3- مطالب منو در علم فردا دنبال کنید تا به هیچ وجه ضرر نکنید . نکات فنی ریزی تو کار بلاگینگ و کلا بیزنس آنلاین هست که باید بدونید در غیر اینصورت سرتون کلاه میره!
سلام هدفتون عالییییه…خداقوت
با این سبک نوشتن آدم را تحریک میکنی که پیگیر مطلبت بشه. ولی همچین فاش کردن خاصی هم نیستا. زیادی شلوغش کردی دیگه. برنامه رازهای شعبده باز را احتمالن زیاد نگاه میکنی.
با اینکه اینجوری فک می کنی ، بازم این متن رو کامل خوندی !
باسلام
تصمیم ارزنده ای گرفته اید امید است ماهم از برکات آن بهرمند شویم
متشکرم
پویا جان متوجه منظورتون نشدم! منظورت از آپدیت قطعات سخت افزاری چیه ؟
مثلا استفاده از نرمافزارهایی مانند Driver Easy یا Driver Max یا Driver Update یا ParetoLogic DriverCure ببخشید اگه نتونستم منظورمو اول واضح برسونم.
پویا جان به طور خلاصه باید خدمت عرض کنم که تا زمانی که به مشکل نخوردی نیازی به آپدیت نیست ! اگر همه چی آرومه و شما هم خوشحالی بی خیال آپدیت شو ! نهایتا تا آخر هفته من این مسئله رو در یک پست به تفصیل شرح میدم که آپدیت درایور چیه و چه موقع ضرورت داره . علم فردا رو دنبال کن و در خبرنامه ایمیلی علم فردا ثبت نام کن ( ثبت نام رایگانه . موفق باشید
سلام.اگه درست متوجه شده باشم wordpress یه وبلاگ دهی هست مثل بلاگفا پس چه جوری هست که اسم سایتهایی که با wordpress ساخته میشن پسوندی مثل blogfa.com. رو ندارند.
ممنون
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم.آپدیت کردن قطعات سخت افزاری لپ تاپ مخصوصا برای ما که از ویندوز و نرم افزارهای کرک شده و کپی استفاده میکنند رو جایز میدونید.
بازم ممنون
دوست عزیز بنده درباره وردپرس پست بسیار جامعی رو دارم می نویسم . اگر در خبرنامه علم فردا عضو بشید بهتره چون به طور اتومات بهتون اطلاع رسانی میشه . اما به طور خلاصه باید بگم وردپرس در واقع یک نرم افزاره که روی یک سرور ( اشتراکی یا اختصاصی ) نصب میشه ! اما نرم افزار بلاگفا در اختیار همه نیست ! فقط مخصوص بلاگفاست . پیچیده نیست به زودی به طور کامل این وردپرس رو شرح خواهم داد.