بستن فهرست

 

انقلاب اولترابوک ها

آلترابوک ها نسل جدیدی از لپ تاپ ها هستند که جدیدا با عنوان رقیب جدی برای تبلت ها به بازار کامپیوتر دنیا وارد شده اند . دستگاه هایی که کمتر از ۲۰ میلی متر قطر دارند و تمام پورتهای لازم برای اتصال به دیگر گجت ها را دارند . در عین ظریف بودن قدرت فوق العاده ای دارند و از آخرین تکنولوژی روز دنیا بهره می برند . آلترابوک ها به ۷ دلیل در حال تغییر بازار کامپیوتر دنیا هستند .

۱ – آلترابوک ها ؛ سبک تر ، باریک تر

 

اولترابوک های باریک و سبک

آلترابوک ها سبک تر و لاغر تر از لپ تاپ های معمولی هستند و دلیل اصلی این قضیه عدم وجود DVD Writer می باشد . اینتل از وزن و ضخامت یک آلترابوک تعریفی داره که میگه نهایتا قطر یک آلترابوک در ضخیم ترین جا نباید بیشتر از ۰.۸ اینچ یا ۲ سانتی متر باشه و وزن آن نیز نباید بیشتر از ۱.۴ کیلوگرم باشه . با این حال بازهم مدل های جدیدی که در بازار هستند قطر و وزن کمتر از تعریف شرکت اینتل دارند .

۲ –  راندمان بالای توان و پایداری آلترابوک ها

هرچه بیشتر به جلو حرکت می کنیم و تکنولوژی ساخت قطعات پیشرفت می کنه مسلما قطعات الکترونیکی بهتر ، با دوام بیشتر و همچنین توان مصرفی کمتر ساخته می شوند . این مسئله در آلترابوک ها رعایت شده . وقتی مصرف توان اجزای الکترونیکی یک دستگاه کم باشه خب جریانی که از باتری کشیده می شود کمتر خواهد بود و باتری عمر بیشتری چه در دراز مدن و چه در بلند مدت دارد . اینتل می گوید آلترابوک ها حداقل باید ۵ ساعت با یک بار شارژ ، باتری داشته باشه تا کاربر برای استفاده در بیرون از خانه دچار مشکل نشود . هرچند آلترابوک های موجود در بازار تا ۸ ساعت عمر باتری دارند . اما با پردازنده های جدید شرکت اینتل یعنی  Ivy Bridge processors  که ولتاژ کمتر و راندمان بالایی داره ، عمر باتری های آلترابوک به بیشتر از ۸ ساعت در روز خواهد رسید . اینتل این پردازنده ها رو امسال عرضه خواهد کرد .

آلترابوک ها یک روکش آلومینیومی و مخلوط از آلیاژهای محکم دیگر می سازند که در عین حفظ شفاف و سبک بودن استحکام خود را حفظ کنند .

۳ – آلترابوک ها ؛ هم تبلت هم لپ تاپ

 

هم تبلت هم لپ تاپ

خیلی خوبه که همیشه یک کامپیوتر رومیزی یا یک لپ تاپ دم دست آدم باشه چون همه کار میشه باهاش کرد اما به هرحال تبلت ها نیز مزایای خاص خودشونو دارن . می تونید کنار لپ تاپ خود یک تبلت نیز داشته باشید اما برخی شرکت ها از این فرصت استفاده کردند و آلترابوک های جدید رو جوری طراحی کردند که هم لپ تاپ می شن و هم تبلت . مثلا آلترابوک جدید شرکت Acer در نگاه اول یک آلترابوکه اما می تونید صفحه نمایش رو از کیبوردش جدا کنید تا یک تبلت نیز داشته باشید و یا Lenovo IdeaPad Yoga

۴ – صفحه نمایش لمسی آلترابوک

 

صفحه نمایش لمسی در اولترابوک ها

بالاتر گفتیم که اگر صفحه نمایش برخی آلترابوک ها رو از کیبوردشون جدا کنید می تونید تبلت داشته باشید و مطمئنا می دونید که یکی از بارزترین ویژگی های تبلت ، صفحه نمایش لمسی آن می باشد . بله آلترابوک ها دارای صفحه نمایش لمسی هستند و کلا کاربران رو از دنیای موس و کیبورد به دنیای لمس و اشاره می برد . ویندوز ۸ محیطی لمسی داره و آلترابوک ها برای ساپورت از ویندوز ۸ ، لمسی ساخته می شوند . 

 ۵ – شناسایی صوتی آلترابوک

درسته که صفحات لمسی انقلاب عظیمی در دنیای کامپیوتر بوجود آورد اما نباید از تکنولوژی منحصر به فرد شناسایی صدا در گجت ها نیز غافل شد . از زمانی که اپل ویژگی siri رو در آیفون ۴ اس ارائه کرد این مسئله به طور جدی پیگیری شد تا جایی که در نمایشگاه محصولات الکترونیکی ۲۰۱۲ ( CES 2012 ) در شهر لاس وگاس ، اکثر گجت ها از این ویژگی جالب بهره برده اند . در حال حاضر شرکت اینتل در حال آماده کردن این ویژگی برای آلترابوک هاست تا تجربه ویژگی سیری در آیفون ۴ اس رو در آلترابوک ها نیز داشته باشید .

۶ – امنیت داخلی آلترابوک

داشتن یک آلترابوک با ظاهری زیبا قطعا مشکلات خاص خودش رو داره از جمله دزدی و سرقت اطلاعات . اینتل برای جل.گیری از این اقدامات همچنان در حال تست و آزمون و خطا است . سیستم ضد سرقت اینتل ( AT ) برای آلترابوک ها به شما اجازه می دهد تا در هر جای دنیا که هستید دسترسی به اطلاعات سیستم خودتون رو غیر مجاز کنید و بعدا در صورت پیدا شدن آلترابوک ، اطلاعات رو بدون هیچ مشکلی ریکاوری کنید . همچنین تکنولوژی محافظت از اطلاعات شخصی اینتل ( IPT ) نیز به همین منظور ساخته شده .

۷ – تکنولوژی NFC  در آلترابوک 

 

تکنولوژی nfc در اولترابوک ها

قبلا در علم فردا در مورد تکنولوژی NFC و مزایای آن صحبت کردیم . NFC مخفف کلمات Near Field Communications یا ارتباط حوزه نزدیک برای سهولت در خرید اعتباری از فروشگاه ها طراحی شده . این تکنولوژی در حال حاضر برای گوشی های هوشمند ساخته می شه اما در برخی آلترابوک ها نیز وجود داره . برای مثال مدل HP Envy 14 Spectre از این قابلیت بهره منده به این ترتیب در هنگام خرید اگر همراه شما باشه نگران هیچ چیز نخواهید بود . این آلترابوک ها با هر دستگاه دیگری که از این تکنولوژی پشتیبانی می کند ارتباط برقرار خواهند کرد .

در کل آلترابوک وسیله ایست که قابلیت حمل نت بوک ها و صفحه نمایش لمسی تبلت ها و استقامت لپ تاپ ها رو یکجا داره . به قول شاعر آنچه خوبان همه دارند آلترابوک  یکجا دارد . شما چی فکر می کنید ؟

 

حتما مطالب زیر رو هم بخونید

  • مقایسه آلترابوک ، نت بوک و تبلت  در این مقاله هر جا صحبت از آیپد می شود به نمایندگی از تبلت ها است . مثل اینکه هیچ یک از گجت ها خواب خوشی نمی توانند داشته باشند چون به محض ورود یک محصول مناسب و پولساز در بازار ، گجت و محصول جدید تری با ویژگی…
  • LG Z330 ؛ یک سوپر آلترابوک  دیگه دوره نت بوک ها تمام شده و باز شاهد ظهور پدیده ای شگرف در دنیای تکنولوژی هستیم ، آلترابوک ( Ultrabook ) . شرکت های کامپیوتری در صدد جا انداختن خود به عنوان برترین برند در بازار هستند و یکی پس از دیگری آلترابوک های خود را معرفی…
  • فوجیتسو اولین آلترابوک خودش را معرفی کرد    نوت بوک هایی که بسیار باریک ، صیقلی و شفاف و با بهترین عملکرد ساخته می شوند زمینه رو برای ورود دستگاه های جدید با یک استاندارد مشخص با نام آلترابوک مهیا کردند . تکنولوژی نوپای آلترابوک ها به تازگی ظهور کرده و تمام شرکت ها برای عقب…
  • سامسونگ رسما گلکسی تب 7.7 را معرفی کرد  امروز سامسونگ در نمایشگاه لوازم خانگی برلین رسما تبلت جدید خود سامسونگ گلکسی تب 7.7 را معرفی کرد . این تبلت از سیستم عامل اندروید 3.2 (honeycomb) بهره می برد و صفحه نمایش آن همانطور که از اسمش پیداست 7.7 اینچ Super AMOLED WXGA می باشد . باتری 5100…
دسته بندی
موضوعات مرتبط
محمدرضا امین زاده

محمدرضا امين زاده هستم ، مهندس الكترونيك و سردبير مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار دارم ، اگه فرصتی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم .

حمایت از علم فردا

نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . حمایت مالی از علم فردا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *

23 دیدگاه

  • سلام مرسی از زحمتاتون.

    یه سوال.. الان خفن ترین آلترابوک (ها) ی که میتونید معرفی کنید چی ان؟ پلیززز

    اصن کلن یه سایت خوب برای پیدا کردن و مقایسه لپ تاپ و اینا میشه بگید.. یه سایتی که تقربن همه مدل هارو پوشش بده!

  • ابراهیم مرادی 17 خرداد 1394

    میشه یه لپ تاپ معرفی کنید که دارایی صفحه نمایش فول اچ دی باشه،گرافیک بالا و صفحه نمایش مات داشته باشه.رنج قیمت هم 2/5

  • علیرضاالله یاری 23 شهریور 1393

    khobe جالب بود نمرت ۲۰

  • ُسلام آقای امین زاده . من قصد دارم یک لپ تاپ asusبخرم مدل asus n56vv-aمیخواستم بدونم این نوع لپ تاپ برای اجرای بازی های امروزی آماده است یا نه؟با تشکر

  • ممنون از مطالب مفید و ارزشمندتون.خیلی عالی بود.راستش قصد خرید لپ تاپ دارم و مطالعه این متن کمک بزرگی به من کرد.سپاسگذام

  • الیسا آهنی 28 شهریور 1392

    سلام خسته نباشید.لطفا در باره صفحه لمسی بیشتر توضیح بدید.آیا خریدشون به صلاح هست؟ازنظر گرانی و تعمیرات.با تشکر

    • سلام . قبل از هر چیزی پست مربوط به صفحات لمسی رو بخونید :
      فواید صفحات لمسی
      فعلا نمایشگرهای لمسی لپ تاپ ها به درستی کار نمی کنن . ضمن اینکه صفحات لمسی دو منظوره اگر هم لمسشون از کار بیفته می تونید با موس و کیبورد کار کنید .

  • با سلام و تشکر از اطلاعات جالبی که ارائه کردید.
    من یک کاربر عادی کامپیوتر هستم و کار اصلی من استفاده از pdf و word و powerpoint و اینترنت است(البته ممکن است از چند برنامه به صورت همزمان اسفاده کنم). صفحه بزرگ و سبک بودن وسیله هم برای من مهم است. به نظر شما اولترابوک برای من مناسب تر است یا لب تاپ؟ شما چه برندی را برای من پیشنهاد می کنید؟

  • سلام لطفا بکین رنج قیمتی اولترابوک از جند تا جند هست و اینکه بعضی مدلهاشو با جزییات برام بذارید ممنون میشم اگر میشه به ایمیلم بفرستید بازهم تشکر میکنم

  • دوست عزیز

    شما چه الترابوکی رو تا حدود 4 پیشنهاد میکنید ؟؟

    ممنون

  • باسلام
    من در یک سایت فروش اولترا بوک دیدم که در یک مدل خاص از اولترا بوک نوشته بود درایو نوری یا همان dvd درایو دارد.
    آیا این مطلب درست است؟

  • جالب بود

  • سلام وخسته نباشیدازبین تبلت وایپدولپ تاپ برای من که بیشترکارای گرافیکی مثل فتوشاپ انجام میدم پیشنهادشماباقیمت حدود1/5میلیون خریدکدومشونه؟خواهشا”مدل پیشنهادتون روهم بگین ممنون ازوقتتون

  • نوروزی 21 بهمن 1391

    سلام و با تشکر از مطالب عالی و کامل و جامعتون
    خداقوت
    به نظر شما با این همه ویژگی خوب ، آیا نداشتن dvd writer بزرگترین ضعفش نیست؟
    این که اصلا سی دی نمیخوره خیلی بده
    من تصمیم قطعی گرفته بودم که اولترابوک بخرم ولی وقتی متوجه این ضعفش شدم، از خریدش منصرف شدم

    • محمدرضا امين زاده محمدرضا امين زاده 21 بهمن 1391

      سلام . خواهش می کنم لطف دارین . الان دیگه به ندرت از DVD استفاده میشه چون فلش مموری هم سرعتش بیشتره هم دسترسیش و هم حجمش . اولترابوک ها همونطور که از اسمشون مشخصه اومدن که جای کمتری بگیرن ، صدای کمتری تولید کنند و وزن کمی داشته باشن . اگه پول اولترابوک رو دارین حتما تجربش کنین

  • سپاس فراوان بخاطر اطلاعات کاملی که ارائه میدهید///
    آرزوی موفقیت دارم برای شما جوان ایران زمین……. سربلند باشبد……

  • عالیه…ولی غلط املایی داری…مثل:وطن=وزن!

  • اطلاعات بسیار جامعی بود. ممنون که زکات علمتونو با نشرش میپردازین 🙂

    • محمدرضا امين زاده علم فردا 12 فروردین 1391

      خواهش می کنم طوبا خانم . کاریه که از دستمون بر میاد

  • شریفیان 28 بهمن 1390

    جالب و عالی بود ممنون

حمایت از علم فردا
خبرنامه علم فردا
علم فردا در شبکه های اجتماعی علم فردا در جی پلاس کانال تلگرام علم فردا علم فردا در اینستاگرام
هر گونه کپی برداری از مطالب علم فردا ممنوعه ! در ضمن ، وب سایت علم فردا روی سرورهای پارس پک میزبانی میشه.
دانلود آموزش انگلیسی علم فردا